lv
71GFDARKPAQdKG5fPqIGriFuL8ez37QFTigrUfY4
844094

Baltkrievijā Brestas apgabalā nogāzusies zenītraķete S-300

Baltkrievijā Brestas apgabalā nogāzusies zenītraķete S-300

Ceturtdien Baltkrievijā Brestas apgabalā nogāzusies zenītraķete S-300, vēsta monitoringa organizācija "Belaruski Gajun".

Kā ziņo organizācija, sociālajā tīklā VK parādījušies ieraksti, ka no rīta netālu no Gorbahas ciema pretgaisa aizsardzība notriekusi raķeti, pēc sākotnējās informācijas, cietušo nav.

Kā vēsta vietējie sociālā tīkla konti, raķete atrasta klajā laukā Brestas apgabala Ivanovas rajonā. Spriežot pēc publicētajiem attēliem, tie ir zenītraķetes S-300 fragmenti.

Kā ziņots, Krievija ceturtdien raidīja vairākus desmitus raķešu uz Ukrainu.

Ukrainas armijas virspavēlnieks Valērijs Zalužnijs paziņojis, ka Krievija izšāvusi 69 raķetes, tajā skaitā spārnotās raķetes no gaisa un jūras, kā arī zenītraķetes S-300. Ukrainas aizsardzības spēki notriekuši 54 spārnotās raķetes, pavēstīja Zalužnijs.

Uzņēmējs uzdāvinājis Tukumam multifunkcionālu velotrasi

Uzņēmējs Andris Ramoliņš uzdāvinājis Tukuma novadam multifunkcionālu velotrasi, informēja pašvaldība.

Vakar Tukuma novada domes sēdē deputāti lēma par asfaltbetona velotrases Revolūcijas ielā 4, Tukumā, dāvinājuma pieņemšanu.

Trase ir SIA "Stiga RM" īpa...

Pieprasa papildu brīvdienas dziesmu un dēju svētku dalībniekiem

“Ar šo mēs vēl vairāk stiprināsim Latvijas sabiedrībai valstiski svarīgo un pasaulē ievērojamo tradīciju” – iniciatīvas autore

Portālā manabalss.lv turpinās parakstu vākšana iniciatīvai “Par APMAKSĀTO PAPILDATVAĻINĀJUMU DZIESMU UN DEJU SVĒTKU DALĪBNIEKI...

Izgatavotos personu apliecinošus dokumentus varētu nosūtīt pa pastu, pauž Kučinskis
Personu apliecinošus dokumentus varētu sūtīt ar VAS "Latvijas pasts" starpniecību, ceturtdien, 29. decembrī, Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" atzina iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS).


Komentāri