lv
8A6zqOtHVhwI8tvqeuoC4at46Wy2hsKL69hq7CJ9
844093

Uzņēmējs uzdāvinājis Tukumam multifunkcionālu velotrasi

Uzņēmējs uzdāvinājis Tukumam multifunkcionālu velotrasi

Uzņēmējs Andris Ramoliņš uzdāvinājis Tukuma novadam multifunkcionālu velotrasi, informēja pašvaldība.

Vakar Tukuma novada domes sēdē deputāti lēma par asfaltbetona velotrases Revolūcijas ielā 4, Tukumā, dāvinājuma pieņemšanu.

Trase ir SIA "Stiga RM" īpašnieka Ramoliņa dāvinājums Tukuma novada pašvaldībai bērnu un jauniešu labklājības veicināšanai. Lai uzzinātu, ko par nepieciešamu uzskata jaunieši un novada iedzīvotāji, tika veikta iedzīvotāju aptauja, kur ikvienam bija iespēja iesniegt savus priekšlikumus par to, kā ar ziedojumu varētu uzlabot bērnu un jauniešu dzīves kvalitāti. Vislielāko atbalstu iedzīvotāju vidū guva ideja par asfaltbetona velotrases būvniecību, kuras izmaksas ir 50 000 eiro.

Jaunizbūvētā asfaltbetona velotrase ("Pump track") Tukumā tika atklāta 6.septembrī.

"Pump track" trasi ar saviem nemotorizētajiem braucamajiem, piemēram, dažāda izmēra velosipēdiem, "dip-dapiem" un skrejriteņiem iespējams izmantot ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam.

"Pump track" ir multifunkcionālā velotrase, kas veidota tā, lai braucēji ar to varētu braukt, radot impulsu ar ķermeņa kustībām uz augšu un uz leju, nevis minot pedāļus.

Pieprasa papildu brīvdienas dziesmu un dēju svētku dalībniekiem

“Ar šo mēs vēl vairāk stiprināsim Latvijas sabiedrībai valstiski svarīgo un pasaulē ievērojamo tradīciju” – iniciatīvas autore

Portālā manabalss.lv turpinās parakstu vākšana iniciatīvai “Par APMAKSĀTO PAPILDATVAĻINĀJUMU DZIESMU UN DEJU SVĒTKU DALĪBNIEKI...

Izgatavotos personu apliecinošus dokumentus varētu nosūtīt pa pastu, pauž Kučinskis
Personu apliecinošus dokumentus varētu sūtīt ar VAS "Latvijas pasts" starpniecību, ceturtdien, 29. decembrī, Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" atzina iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS).
Aicina ziņot par satiksmei bīstamām bedrēm Rīgas ielās
Sākoties atkusnim, kas mijas ar salu, Rīgā uz ielām strauji veidojas bedres. Satiksmei bīstamo bedru likvidāciju veic neatkarīgi no laika apstākļiem, informē Rīgas domes komunikācijas pārvalde.


Komentāri