lv
PNc5GwDrBRlw5CLHcU1xvum5mLhf3iIMf1qlmceO
818893

Ukrainas likvidējusi 70 no 250 Krievijas otrā sūtījuma irāņu droniem

Ukrainas likvidējusi 70 no 250 Krievijas otrā sūtījuma irāņu droniem

Ukrainas pretgaisa aizsardzības sistēmas notriekušas aptuveni 70 no 250 irāņu bezpilota lidaparātiem, kurus Krievija saņēmusi otrajā sūtījumā no Teherānas, paziņojis Ukrainas Bruņoto spēku Gaisa spēku pavēlniecības pārstāvis Jurijs Ihnats.

"Pēdējo divu nedēļu laikā Krievija ir uzbrukusi Ukrainas teritorijai ar trieciena tipa droniem - "Shahed-131" un "Shahed-136" no otrās Irānas bezpilota lidaparātu partijas - aptuveni divarpus simtiem, ko viņi saņēma," sacīja Ihnats, paziņojot, ka Ukrainas pretgaisa aizsardzība jau likvidējusi aptuveni 70 dronus.

Ihnats arī norādīja, ka pēc pēdējā incidenta Krievijas Engelsas gaisa spēku bāzē Saratovā, kur atrodas stratēģiskie bumbvedēji Tu-95 un Tu-160, kas izmantoti uzbrukumos Ukrainai, daudzas no šīm lidmašīnām jau pārvietotas uz citiem lidlaukiem.

Papildināta - Izcēlies ugunsgrēks Valsts policijas koledžā

Rīgā otrdienas vakarā izcēlies ugunsgrēks izcēlies Valsts policijas koledžā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aģentūrai LETA apstiprināja, ka plkst.16.52 VUGD saņēma informāciju, ka Ezermalas ielā ir izcēlies ugunsgrēks.

Bija aizdegusi...

Aicina gadumiju sagaidīt pie Kongresu nama vai Rātslaukumā

Sestdienas vakarā laukumā pie Rīgas Kongresu nama un Rātslaukumā no plkst.21 līdz plkst.2 varēs baudīt gan kultūras programmu ar dažādu mūziķu uzstāšanos, gan gaismas un mūzikas improvizāciju, informē Rīgas dome.

Laukumā pie Rīgas Kongresu nama primāri ...

Lūdz ziedot asinis; vīrusi mazinājuši donoru aktivitāti
Valsts asinsdonoru centrs lūdz iedzīvotājus ziedot asinis. Donoru skaits ir samazinājies, jo daudzi slimo ar vīrusu infekcijām. Trūkst gandrīz visu grupu asiņu, otrdien vēstīja “TV3 Ziņas”.


Komentāri