lv
0sYeDja2nKS6SyyJ1w61YTCogbZd9Uhc8DsQufIm
818892

Papildināta - Izcēlies ugunsgrēks Valsts policijas koledžā

Papildināta - Izcēlies ugunsgrēks Valsts policijas koledžā

Rīgā otrdienas vakarā izcēlies ugunsgrēks izcēlies Valsts policijas koledžā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aģentūrai LETA apstiprināja, ka plkst.16.52 VUGD saņēma informāciju, ka Ezermalas ielā ir izcēlies ugunsgrēks.

Bija aizdegusies piecstāvu izglītības iestādes ēkas ārsiena 80 kvadrātmetru platībā un degšana izplatījās arī ēkas iekšpusē – dega pagrabs 35 kvadrātmetru, otrais stāvs viena kvadrātmetra un ventilācijas šahta 40 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cilvēki necieta.

Liesmu izplatīšanās ierobežota plkst.20.32, darbs notikuma vietā turpinās.

Valsts policijā aģentūra LETA noskaidroja, ka ugunsgrēks izcēlies pēc darba laika, turklāt gan kadeti, gan darbinieki strādā attālināti, cietušo personu nav.

Aicina gadumiju sagaidīt pie Kongresu nama vai Rātslaukumā

Sestdienas vakarā laukumā pie Rīgas Kongresu nama un Rātslaukumā no plkst.21 līdz plkst.2 varēs baudīt gan kultūras programmu ar dažādu mūziķu uzstāšanos, gan gaismas un mūzikas improvizāciju, informē Rīgas dome.

Laukumā pie Rīgas Kongresu nama primāri ...

Lūdz ziedot asinis; vīrusi mazinājuši donoru aktivitāti
Valsts asinsdonoru centrs lūdz iedzīvotājus ziedot asinis. Donoru skaits ir samazinājies, jo daudzi slimo ar vīrusu infekcijām. Trūkst gandrīz visu grupu asiņu, otrdien vēstīja “TV3 Ziņas”.
Dzelzceļa kravu pārvadājumu apmērs 11 mēnešos pieaudzis par 1%

Dzelzceļa kravu pārvadājumu apmērs šogad 11 mēnešos Latvijā pieaudzis par 1% salīdzinājumā ar 2021.gada attiecīgo periodu un bija 19,898 miljoni tonnu, liecina Satiksmes ministrijas apkopotie dati.

Tostarp starptautisko pārvadājumu apmērs veidoja 18,33 ...



Komentāri