lv
WMmnpXZt0RRCPXAXWKDsaea5OTPHxpdg5sJ6CTzI
779774

Jūra – lielformāta gleznu mākslinieces Baibas Apsītes mūza un skolotāja

Jūra – lielformāta gleznu mākslinieces Baibas Apsītes mūza un skolotāja
Notvert netveramo – tāda ir mākslinieces Baibas Apsītes motivācija, gleznojot lielformāta jūras skatus. Viņas darbi lielākoties ir lielāki par pašu mākslinieci, kas ne tikai rada klātesamības sajūtu, bet arī palīdz labāk attēlot dabas varenumu. Rāma un nevaldāma – jūra ietver plašu emociju gammu. Gluži tāpat kā dzīve, kas arī pašu gleznu veidotāju vedusi cauri dažādiem līkločiem. Šobrīd viņas dzīve ir mierīga, tā rit Saulkrastos, bet ir bijuši brīži, kad tā bango gluži kā jūra.
Mazsalacā būs gaismas taka, vairāki koncerti un izstādes

Mazsalacā šodien no plkst.16 izgaismos un apmeklētājus priecēs gaismu pastaigu taka ar īpašiem gaismas objektiem un aktivitātēm bērniem, kā arī notiks vairāki koncerti un izstādes, informēja Mazsalacas Kultūras centra pārstāve Alīna Veidemane.

Audioviz...

Latgalē Ziemassvētkus svinēs ar koncertiem un izrādēm

Latgalē Ziemassvētkus svinēs ar koncertiem un izrādēm, informē pašvaldībās.

Rēzeknē svētdien plkst.15 Olimpiskajā centrā "Rēzekne" Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas daiļslidošanas nodaļas audzēkņi ir sarūpējuši krāšņu dāvanu iedzīvotājiem - burv...

LDDK rosina IIN neiekasēt par darbiniekam segtu energoresursu sadārdzinājumu

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) rosina uz gadu iedzīvotāju ienākumu nodokli (IIN) neiekasēt par darbiniekam segtu energoresursu cenu sadārdzinājumu līdz 1800 eiro gadā.

Grozījumiem likumā "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" LDDK uz otro lasīju...



Komentāri