lv
GvThPhCiFiY17cBHD8Um5x5mJ7msy2m3LqRcOuUv
779220

Mazsalacā būs gaismas taka, vairāki koncerti un izstādes

Mazsalacā būs gaismas taka, vairāki koncerti un izstādes

Mazsalacā šodien no plkst.16 izgaismos un apmeklētājus priecēs gaismu pastaigu taka ar īpašiem gaismas objektiem un aktivitātēm bērniem, kā arī notiks vairāki koncerti un izstādes, informēja Mazsalacas Kultūras centra pārstāve Alīna Veidemane.

Audiovizuāla pastaigu taka "Pēdas. Manas. Tavas. Mūsu." tapusi trešo gadu pēc kārtas sadarbībā ar Latvijas Kultūras koledžas studentiem un mentoriem. Astoņi īpaši Mazsalacai radīti vides objekti izvedīs apmeklētājus pa Mazsalacas ieliņām. Taka apmeklētājiem būs atvērta no plkst.16 līdz plkst.23.

Par īpašu gaismu taku un aktivitātēm bērniem parūpēsies Radošā apvienība "Pasaku nams". Taka apmeklētājiem būs atvērta no plkst.16 līdz plkst.21.

Mazsalacas Svētās Annas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā plkst.19 koncertā "Tu nāc ar savu gaismu" uzstāsies čelliste Sarma Gabrēna un vīru vokālais ansamblis "Dziļezers", vadītāja Dace Robule. Ieeja bez maksas.

Savukārt Mazsalacas Kultūras centrā plkst.21 viesos divi ģitāristi koncertā "Zem vienām debesīm". Koncertā uzstāsies Masaki Nakagava jeb "latviski dziedošais japānis" un grupas "Dzelzs vilks" solists Juris Kaukulis.

Mazsalacas Kultūras centrā būs apskatāma Anneles Slišānes deču izstāde "100 deči Latvijai" un Mazsalacas Amatu mājas keramiķu porcelāna izstāde "Ziemas rotas". Rokdarbu izstāde "Sarkans, zaļš un balts…" aplūkojama Mazsalacas Kultūras centra Amatu mājā, Rīgas ielā 10. Mazsalacas muzejā, Parka iela 35 var skatīt izstādes "Otomija Freiberga Andersone. Akvareļi" un "Pie tējas tases".

Ziemassvētku programmu sarūpējis Mazsalacas Kultūras centrs sadarbībā ar Kultūras koledžas studentiem un mentoriem, radošo apvienību "Pasaku nams" un Mazsalacas apvienības un Valmieras novada pašvaldības atbalstu.

Latgalē Ziemassvētkus svinēs ar koncertiem un izrādēm

Latgalē Ziemassvētkus svinēs ar koncertiem un izrādēm, informē pašvaldībās.

Rēzeknē svētdien plkst.15 Olimpiskajā centrā "Rēzekne" Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas daiļslidošanas nodaļas audzēkņi ir sarūpējuši krāšņu dāvanu iedzīvotājiem - burv...

LDDK rosina IIN neiekasēt par darbiniekam segtu energoresursu sadārdzinājumu

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) rosina uz gadu iedzīvotāju ienākumu nodokli (IIN) neiekasēt par darbiniekam segtu energoresursu cenu sadārdzinājumu līdz 1800 eiro gadā.

Grozījumiem likumā "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" LDDK uz otro lasīju...

Laika ziņas gadumijai: neierasti silts laiks - pat +10 grādi

Noslēdzoties 2022.gadam un sākoties 2023.gadam, Latvijā iespējams lietus, spēcīgs vējš un siltuma rekordi, liecina pašreizējās laika prognozes.

Otrajos Ziemassvētkos Latviju no dienvidrietumiem sāks šķērsot nokrišņu zona, naktī uz 27.decembri nokrišņi -...



Komentāri