lv
b8DGvltDYNIDMoyvB48iFAE6ZbKwQYqQovVnxagI
779219

Latgalē Ziemassvētkus svinēs ar koncertiem un izrādēm

Latgalē Ziemassvētkus svinēs ar koncertiem un izrādēm

Latgalē Ziemassvētkus svinēs ar koncertiem un izrādēm, informē pašvaldībās.

Rēzeknē svētdien plkst.15 Olimpiskajā centrā "Rēzekne" Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas daiļslidošanas nodaļas audzēkņi ir sarūpējuši krāšņu dāvanu iedzīvotājiem - burvīgu improvizāciju par Ziemassvētku izrādi "Riekstkodis". Radošajā komandā ir režisore Svetlana Semeņaka, scenogrāfi Larisa Beilo un Bērnu teātra studija "Igra". No plkst.18.30 līdz 22.30 turpat Olimpiskajā centrā notiks diskotēka - Ledus halli ieskandinās DJ Baldgeezer, atmosfēru radīs disko gaismas uz ledus.

Daugavpilī Otrajos Ziemassvētkos, pirmdien, 26.decembrī no plkst.14 līdz plkst.16 Vienības laukumā bērnus un viņu vecākus gaidīs Ziemassvētku vecītis, Rūķis un Zaķis, bērniem būs iespēja noskaitīt sagatavotos dzejolīšus un saņemt saldas dāvanas. Savukārt plkst.16 Vienības nama koncertzālē Ziemassvētku koncertu sniegs Jānis Ķirsis un Rūta Dūduma - Ķirse. Tikmēr otrdien, 27.decembrī plkst.17.30 Daugavpils Poļu kultūras centrs (PKC) aicina uz sirsnīgu Ziemassvētku koncertu "Ziemas miers" ar PKC kolektīvu piedalīšanos.

LDDK rosina IIN neiekasēt par darbiniekam segtu energoresursu sadārdzinājumu

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) rosina uz gadu iedzīvotāju ienākumu nodokli (IIN) neiekasēt par darbiniekam segtu energoresursu cenu sadārdzinājumu līdz 1800 eiro gadā.

Grozījumiem likumā "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" LDDK uz otro lasīju...

Laika ziņas gadumijai: neierasti silts laiks - pat +10 grādi

Noslēdzoties 2022.gadam un sākoties 2023.gadam, Latvijā iespējams lietus, spēcīgs vējš un siltuma rekordi, liecina pašreizējās laika prognozes.

Otrajos Ziemassvētkos Latviju no dienvidrietumiem sāks šķērsot nokrišņu zona, naktī uz 27.decembri nokrišņi -...

Arhibīskaps Stankevičs svētkos novēl katram atrast mieru

Kristus dzimšanas svētkos cilvēkos ir jāienāk mieram, bet, lai tas varētu notikt, jāveic dažādi priekšdarbi, sveicot svētkos, norāda Rīgas arhibīskaps metropolīts Zbigņevs Stankevičs.

Kā skaidro Stankevičs, mieram ir trīs galvenās dimensijas. Pirmkārt, ...



Komentāri