lv
EGSG0uJ2S8fooLqTWzzo9Rw5hKj4ZeDW5tvT3ww3
721785

Vieta brīnumam. Iluzionisti Dace un Enriko Pecolli plāno izveidot burvju skolu

Vieta brīnumam. Iluzionisti Dace un Enriko Pecolli plāno izveidot burvju skolu
"Teātris, opera, deja – viss ir izklaide, manā skatījumā. Kāpēc es tur nāku? Jo es gribu izklaidi. Tas viss ir izklaide, bet tam var mainīt kvalitāti – var būt ļoti slikta opera un ļoti labs cirks, vai otrādāk. Tas viss ir māksla," raidījumā "Kultūrdeva" skaidro iluzionists Enriko Pecolli. Burvju mākslinieku ģimene Enriko un Dace Pecolli realizējuši savu sapni par iluzionisma muzeju un teātri "Mystero", kur ne tikai rāda trikus, bet iepazīstina ar iluzionisma vēsturi. Abu plānos izveidot arī burvju skoliņu.
"VEF Rīga" FIBA Čempionu līgas sezonu noslēdz ar zaudējumu "Baxi" komandai

Latvijas čempionvienība "VEF Rīga" otrdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas noslēdzošajā apakšgrupas spēlē savā laukumā spraigā galotnē piekāpās Spānijas komandai Manrezas "Baxi", kuras rindās 21 punktu guva Mārcis Šteinbergs...

"Wizards" bez Porziņģa ierindā pārtrauc desmit zaudējumu sēriju

Desmit zaudējumu sēriju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā otrdien pārtrauca Vašingtonas "Wizards" komanda, kas bez latvieša Kristapa Porziņģa sastāvā viesos pārspēja Fīniksas "Suns" vienību.

Viena no Rietumu konferences spēcī...

Jūrmalā slidenu ielu dēļ iesaka izvērtēt nepieciešamību doties ārpus mājas

Jūrmalas pašvaldība slidenu ielu un ietvju dēļ iesaka izvērtēt nepieciešamību doties ārpus mājas, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Šobrīd pilsētas ielās veidojas atkala, ielas un ietves ir slidenas, brīdina pašvaldība.

Ielu kaisīšanas tehnika Jūrmalā...



Komentāri