lv
qvFksbdqA8o9MNqDqUgMG62lOHHybctuuHid4If7
721257

"Wizards" bez Porziņģa ierindā pārtrauc desmit zaudējumu sēriju

"Wizards" bez Porziņģa ierindā pārtrauc desmit zaudējumu sēriju

Desmit zaudējumu sēriju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā otrdien pārtrauca Vašingtonas "Wizards" komanda, kas bez latvieša Kristapa Porziņģa sastāvā viesos pārspēja Fīniksas "Suns" vienību.

Viena no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām "Suns" savā laukumā zaudēja ar 110:113 (30:27, 18:26, 30:27, 32:33), bet Porziņģis spēlē nepiedalījās ar Covid-19 nesaistītas saslimšanas dēļ.

Viesu rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Kails Kuzma, bet 27 punktus guva Bredlijs Bīls, abiem iekrājot arī pa sešām izcīnītām atlēkušajām bumbām un tik pat rezultatīvām piespēlēm. Ar 16+10 maču noslēdza Deni Avdija.

Mājinieku sastāvā 31 punktu guva Landrijs Šamets, bet 30 punkti un 13 bumbas zem groziem Deandrē Eitona rēķinā.

Savainojumu dēļ otrdien "Wizards" sastāvā nebija arī Rui Hačimuras un Delona Raita, bet mājiniekiem palīdzēt nevarēja Devins Bukers.

"Wizards" ar 12 uzvarām 32 spēlē ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, bet "Suns" pēc zaudējuma ar 19 uzvarām 32 cīņās noslīdēja un ceturto pozīciju Rietumos.

Jūrmalā slidenu ielu dēļ iesaka izvērtēt nepieciešamību doties ārpus mājas

Jūrmalas pašvaldība slidenu ielu un ietvju dēļ iesaka izvērtēt nepieciešamību doties ārpus mājas, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Šobrīd pilsētas ielās veidojas atkala, ielas un ietves ir slidenas, brīdina pašvaldība.

Ielu kaisīšanas tehnika Jūrmalā...

Latvijas U-20 hokeja izlase pārbaudes spēlē piekāpjas Čehijas vienaudžiem

Latvijas U-20 hokeja izlase otrdien pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta Kanādā tikās ar Čehijas vienaudžiem un piedzīvoja zaudējumu ar 3:6 (1:2, 1:1, 1:3), ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Otrajai trešdaļai noslēdzoties Latvijas izlase atrad...

Jauno vilcienu piegādēs iespējama vismaz četru mēnešu kavēšanās

Jauno elektrovilcienu piegādēs Latvijai iespējama vismaz četru mēnešu kavēšanās, aģentūru LETA informēja elektrovilcienu ražotāja "Škoda Vagonka" rīkotājdirektors Martins Bednārs.

Kavēšanās iemesli ir nepieciešamība ar autotransportu piegādātos vilcienu...



Komentāri