lv
7omsD2NnpiFW5808qJKptc0v8r0idFjhuPeeuAdE
721255

Jūrmalā slidenu ielu dēļ iesaka izvērtēt nepieciešamību doties ārpus mājas

Jūrmalā slidenu ielu dēļ iesaka izvērtēt nepieciešamību doties ārpus mājas

Jūrmalas pašvaldība slidenu ielu un ietvju dēļ iesaka izvērtēt nepieciešamību doties ārpus mājas, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Šobrīd pilsētas ielās veidojas atkala, ielas un ietves ir slidenas, brīdina pašvaldība.

Ielu kaisīšanas tehnika Jūrmalā šobrīd pastiprināti strādā uz maģistrālajām ielām, tiltiem un centrālajām ietvēm, taču lietus laikā atkala uz nokaisītajām ielām veidojas atkārtoti.

Jau ziņots, ka šajās dienās ielas ir īpaši slidenas, jo lielu Latvijas daļu skāris sasalstošs lietus. Arī autoceļi ir slideni. Šādos apstākļos ceļa stāvoklis var mainīties ļoti strauji, un arī pēc apstrādes ar pretslīdes līdzekļiem nokrišņu un laika apstākļu ietekmē apledojums var veidoties atkārtoti.

Trešdien Latviju šķērsos jauni lietus mākoņi, vairāk līs valsts dienvidos un vidienē, bet no rīta un vakarā - austrumu novados, prognozē sinoptiķi. Gaisa temperatūra būs +1..+4 grādi, Kurzemes piekrastē līdz +6 grādiem.

Latvijas U-20 hokeja izlase pārbaudes spēlē piekāpjas Čehijas vienaudžiem

Latvijas U-20 hokeja izlase otrdien pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta Kanādā tikās ar Čehijas vienaudžiem un piedzīvoja zaudējumu ar 3:6 (1:2, 1:1, 1:3), ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Otrajai trešdaļai noslēdzoties Latvijas izlase atrad...

Jauno vilcienu piegādēs iespējama vismaz četru mēnešu kavēšanās

Jauno elektrovilcienu piegādēs Latvijai iespējama vismaz četru mēnešu kavēšanās, aģentūru LETA informēja elektrovilcienu ražotāja "Škoda Vagonka" rīkotājdirektors Martins Bednārs.

Kavēšanās iemesli ir nepieciešamība ar autotransportu piegādātos vilcienu...

Policija sākusi 272 lietas par nenotīrītiem jumtiem un nesakoptām ietvēm

Rīgā kopš sniega uzsnigšanas novembra sākumā pašvaldība policija sākusi 272 administratīvā pārkāpuma lietas par nenotīrītiem jumtiem un nesakoptām ietvēm, aģentūra LETA uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

148 lietas sāktas par nenotīrītiem jumtiem, bet...



Komentāri