lv
yJy9PRcHki4YfH9qYkDM1V7GEwSgsjYHM9HXafmY
709054

Aglonas bazilikas ventilācijas sistēmas aprīkošanai piešķir 60 845 eiro

Aglonas bazilikas ventilācijas sistēmas aprīkošanai piešķir 60 845 eiro

Valdība šodien atbalstīja līdzekļu piešķiršanu 60 845 eiro apmērā Aglonas bazilikas svētceļnieku komunikācijas centra ventilācijas sistēmas aprīkošanai.

Vajadzīgo finansējumu ir plānots pārdalīt no budžeta programmas "līdzekļi neparedzētiem gadījumiem".

Līdzekļi tiks piešķirti Romas katoļu baznīcas Rēzeknes-Aglonas diecēzei, lai Aglonas bazilikas svētceļnieku komunikācijas centra ēkā Aloīza Broka ielā 8A, Aglonā, virtuves un ēdnīcas telpas aprīkotu ar ventilācijas sistēmu.

Reliģiskā organizācija 10.oktobrī vērsās pie tieslietu ministra un finanšu ministra ar lūgumu piešķirt līdzekļus Aglonas bazilikas svētceļnieku komunikācijas centra virtuves un ēdnīcas ventilācijas ierīkošanai.

Iesniegumā ir norādīts, ka šo projektu realizēt baznīcai finansiālu iespēju nav.

Tāpat iesniegumā norādīts, ka Aglonā notiek valsts mēroga pasākumi, uz kuriem ierodas svētceļnieki, īpaši jaunieši, no visas Latvijas, ārvalstīm, arī citu konfesiju pārstāvji, lai gūtu garīgu spēku un kļūtu dvēselē bagātāki, kas stiprina ģimenes, attīsta sabiedrības garīgo kultūru, veicina dažādu tautību sadraudzību.

Itālijas tiesa spriež par divu EP korupcijas skandālā iesaistīto izdošanu
Itālijas tiesa pirmdien apstiprināja bijušā Eiropas Parlamenta (EP) deputāta Pjēra Antonio Panceri sievas Marijas Doloresas Kolleoni izdošanu Beļģijai. Panceri ģimene ir iesaistīta skandālā, ko izraisīja aizdomas, ka EP deputāti saņēmuši kukuļus no Kat...
«Nokritu, zaudēju samaņu, pamodos- ģipsis!»

Šī gada novembrī par 23% palielinājies atlīdzības pieteikumu skaits par gūtajām traumām.

Ņemot vērā pašreizējos laikapstākļus, kad gaidāmas sasalstošs lietus un ļoti stiprs apledojums, apdrošinātājs prognozē, ka arī decembrī izmaksāto atlīdzību skaits i...

AS aizsardzības ministra biedru virzīšot pēc paveicamo darbu noteikšanas

"Apvienotais saraksts" (AS) aizsardzības ministra biedru virzīs pēc tam, kad būs noteikti ministra biedra paveicamie darbi civilās aizsardzības sistēmas pilnveidošanai, sacīja AS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Edgars Tavars.

Politiķis uzsvēra, ka Krie...



Komentāri