lv
DZoHPeUmIVlbnBjEy1xKdeBUqZlQ0QbY8zg4KTEA
708423

«Nokritu, zaudēju samaņu, pamodos- ģipsis!»

«Nokritu, zaudēju samaņu, pamodos- ģipsis!»

Šī gada novembrī par 23% palielinājies atlīdzības pieteikumu skaits par gūtajām traumām.

Ņemot vērā pašreizējos laikapstākļus, kad gaidāmas sasalstošs lietus un ļoti stiprs apledojums, apdrošinātājs prognozē, ka arī decembrī izmaksāto atlīdzību skaits ievērojami pieaugs.

“Jāatceras, ka ziema Latvijā mūs mēdz pārsteigt ar mainīgiem laikapstākļiem – baltais, pūkainais sniedziņš ātri vien var pārvērsties ļoti bīstamā apledojumā, kad jābūt jo īpaši piesardzīgiem. Visbiežāk traumas tiek gūtas, kad steidzamies, vienlaikus runājam pa telefonu, nenovērtējam risku vai pārvērtējam savas spējas. Bīstamākās vietas pilsētā ir slīpas virsmas, apmales, apledojuši celiņi un ēku ieejas. Ļoti bieži traumas tiek gūtas brīvajā laikā, ļaujoties ziemas priekiem vai nodarbojoties ar ziemas sporta veidiem,” stāsta BALTA Personu produktu vadītāja un risku parakstītāja Ludmila Ščegoļeva.

Lai iedzīvotos nejaukās traumās, nebūt nav jāaizraujas ar ekstrēmiem ziemas sporta veidiem. Kādam BALTA klientam šogad parasta pastaiga beigusies ar kritienu uz apledojušas virsmas, lauztu roku un krusta kaulu, sasistu iegurni un ārstēšanos slimnīcā, par ko izmaksāta teju 3000 eiro liela atlīdzība. Apdrošināšanas eksperte norāda, ka šādu stāstu ik ziemu ir gana daudz: arī pērn lielākā izmaksātā nelaimes gadījumu atlīdzība sasniedza līdzīgu apmēru kādam klientam, kurš pastaigas laikā bija nejauši paslīdējis un krītot salauzis potīti.

AS aizsardzības ministra biedru virzīšot pēc paveicamo darbu noteikšanas

"Apvienotais saraksts" (AS) aizsardzības ministra biedru virzīs pēc tam, kad būs noteikti ministra biedra paveicamie darbi civilās aizsardzības sistēmas pilnveidošanai, sacīja AS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Edgars Tavars.

Politiķis uzsvēra, ka Krie...

Hārvijs Vainstīns Losandželosā atzīts par vainīgu seksuālā uzbrukumā

Bijušais Holivudas kino producents Hārvijs Vainstīns pirmdien Losandželosā tika atzīts par vainīgu seksuālā uzbrukumā kādai sievietei pirms 10 gadiem.

Zvērināto tiesa Losandželosā pēc divu nedēļu apspriešanās atzina Vainstīnu par vainīgu vienā apsūdzībā...

Kāzām jāgatavojas rūpīgi: cik maksā svinības un kur var ekonomēt
Kārtējā ekonomiskā krīze ir pārņēmusi praktiski visas dzīves sfēras. Arī kāzu industrija reaģējusi ar cenu kāpumu – tās augušas vidēji par pusotru reizi. Kāzu aģentūras īpašniece un direktore Jana Mille dalās prognozēs par nākamā gada kāzu sezonu un sn...


Komentāri