lv
w4kcfAbZoSyoqDFhJsmxJb5xx4S7PRBEBMlcCZ5J
678958

«Ekonomikas transformācijas motors» un «galvenā Latvijas vērtība». Cik labi deklarāciju pārzina to parakstījušie ministri?

«Ekonomikas transformācijas motors» un «galvenā Latvijas vērtība». Cik labi deklarāciju pārzina to parakstījušie ministri?
14.decembrī beidzot tika apstiprināta Krišjāņa Kariņa ("Jaunā Vienotība" (JV)) otrā valdība. Tās veidošana ilga divarpus mēnešus, taču galu galā trīs politiskie spēki – JV, “Apvienotais saraksts” (AS) un Nacionālā apvienība (NA) – spēja vienoties gan par atbildības jomu sadali, gan par darāmajiem darbiem. Galvenais dokuments, kurā uzskaitīti šie darbi, ir valdības deklarācija. Tajā ir 328 punkti un vairākas liriskās atkāpes, piemēram, apraksts par to, kas ir ekonomikas transformācijas motors, un skaidrojums, kas ir Latvijas galvenā vērtība. Latvijas Televīzijas raidījums “De facto” pārliecinājās, ka valdības deklarācijas domugraudus atcerēties nespēja arī to nupat parakstījušie jaunie ministri.
Rēzeknes iepazīšanai izveidots audiogids

Rēzekni tagad var iepazīt arī ar audiogida palīdzību trīs valodās - latviešu, angļu, krievu, kā arī latgaliski.

Ar audiogida palīdzību ir iespējams noklausīties stāstījumus par ievērojamākajiem objektiem. Sagatavoti un ierakstīti 11 stāstījumi, kas atsp...

Būtu jāpārskata veselības apdrošināšanas polises griesti, - tā finansisti

Likumdevējam būtu jāpārskata veselības apdrošināšanas polises "griesti", kas netiek aplikti ar iedzīvotāju ienākumu nodokli, informēja starptautiskās finanšu konsultāciju kompānijas "Grant Thornton Baltic" pārstāvji.

Valstī noteiktais veselības apdrošin...

Režisors aicina Latvijas varasiestādes šogad svētkos atteikties no uguņošanas
Daudziem Latvijā esošajiem bēgļiem Ukrainā piedzīvotais ir atstājis spēcīgas psiholoģiskas traumas, tādēļ režisors Intars Rešetins aicina Latvijas varasiestādes šogad svētkos atteikties no uguņošanas, vēsta sabiedrisko mediju portāls "Lsm.lv".


Komentāri