lv
qBtdLglhl4wtPECTUxIB8rOS5mMvBRddC5ChqUDd
678393

Rēzeknes iepazīšanai izveidots audiogids

Rēzeknes iepazīšanai izveidots audiogids

Rēzekni tagad var iepazīt arī ar audiogida palīdzību trīs valodās - latviešu, angļu, krievu, kā arī latgaliski.

Ar audiogida palīdzību ir iespējams noklausīties stāstījumus par ievērojamākajiem objektiem. Sagatavoti un ierakstīti 11 stāstījumi, kas atspoguļo pilsētas vēsturi un dažādus notikumus, kas ar tiem saistīti.

Pie katra no objektiem, par kuru ir izveidots stāstījums, atrodas stends, uz kura ir redzami QR kodi. Tos noskenējot ar viedtālruni, ikviens automātiski tiks novirzīts uz attiecīgajā valodā izveidoto audio ceļvedi.

Jaunais audio gids izvietots arī pašvaldības interneta vietnē rezekne.lv.

Būtu jāpārskata veselības apdrošināšanas polises griesti, - tā finansisti

Likumdevējam būtu jāpārskata veselības apdrošināšanas polises "griesti", kas netiek aplikti ar iedzīvotāju ienākumu nodokli, informēja starptautiskās finanšu konsultāciju kompānijas "Grant Thornton Baltic" pārstāvji.

Valstī noteiktais veselības apdrošin...

Režisors aicina Latvijas varasiestādes šogad svētkos atteikties no uguņošanas
Daudziem Latvijā esošajiem bēgļiem Ukrainā piedzīvotais ir atstājis spēcīgas psiholoģiskas traumas, tādēļ režisors Intars Rešetins aicina Latvijas varasiestādes šogad svētkos atteikties no uguņošanas, vēsta sabiedrisko mediju portāls "Lsm.lv".
Akcijā 'Dod pieci!' ukraiņu bērniem saziedoti 230 838 eiro
Sabiedrisko mediju labdarības maratonā "Dod pieci!" līdz svētdienas pulksten 18 saziedoti 230 838 eiro, informēja Latvijas Radio pārstāve Liene Pālēna.


Komentāri