lv
FvEvT51NQvyZKwsWA7Wr6xTyiuJA23qA9CAhe9Pt
677114

PMLP iestādes pakalpojumu saņēmējiem plāno izsūtīt atgādinājuma SMS

PMLP iestādes pakalpojumu saņēmējiem plāno izsūtīt atgādinājuma SMS

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PLMP) iestādes pakalpojumu saņēmējiem plāno izsūtīt atgādinājuma īsziņas (SMS).

Kā liecina informācija Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB), PLMP izsludinājusi iepirkumu ar mērķi izvēlēties saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu pakalpojumam - atgādinājuma SMS izsūtīšanai PMLP pakalpojumu saņēmējiem.

Pretendentam jābūt nepieciešamajai tehniskajai kompetenci, materiālajiem resursiem, personālresursiem un infrastruktūrai, lai

nodrošinātu ar pakalpojuma sniegšanu.

Pretendentam iepriekšējo trīs gadu laikā jābūt pieredzei vismaz divos projektos, kuru ietvaros vidēji mēnesī ir nodrošināta vismaz 20 000 SMS izsūtīšana mērķgrupas klientiem.

Pretendenti pieteikumus var iesniegt līdz 29.decembra plkst.10.00.

Deputātiem palīdzēs Valsts Padome?

Egils Levits no savas idejas neatkāpjas.

Rīgas Juridiskā augstskolā notikušajā konferencē "Latvijas ilgtspēja un Valsts padome" eksperti apsprieda neatkarīgas, konsultatīvas Valsts padomes izveidošanu, kas sniegtu viedokli par ilgtspējas jautājumiem. &l...

Sestdien  pieķerti 15 dzērājšoferi

Aizvadītajā diennaktī alkohola reibumā pie stūres pieķerti 15 šoferi, noskaidroja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgā pieķerti pieci transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā, Vidzemē un Latgalē - pa trīs, bet Kurzemē un Zemgalē -...

Krievijā virs Belgorodas dzirdami sprādzieni; viens cilvēks zaudējis dzīvību
Krievijā Ukrainas pierobežā debesīs virs Belgorodas pilsētas un rajona svētdienas rītā bija dzirdami sprādzieni, vēsta vietējās amatpersonas un mediji.


Komentāri