lv
pn6aQMtCMqXtXqUmQ6ozYGc2KaWIE7aisNmjMQ28
672051

Muzejā Rīgas Jūgendstila centrs notiks bērnu rīts

Muzejā Rīgas Jūgendstila centrs notiks bērnu rīts

Muzejā "Rīgas Jūgendstila centrs" šodien plkst.11, 14 un 16 noritēs bērnu rīts "Ziemassvētku pasaka", informēja muzeja pārstāve Iveta Sproģe.

Viņa norāda, ka kopā ar folkloristi Baibu Indrēvicu bērni iepazīs gadskārtu ieražu tradīcijas, minēs mīklas, izspēlēs pasaku un ies rotaļās.

Uz pasākumu aicināti bērni vecumā no pieciem līdz astoņiem gadiem. Nodarbības ilgums ir stunda. Savukārt ieeja pasākumā ir bez maksas, bet ar iepriekšēju pieteikšanos, zvanot pa tālruni +37167181465 vai rakstot uz e-pasta adresi "jugendstils@riga.lv", vai sūtot ziņu muzeja " Rīgas Jūgendstila centrs" sociālo tīklu vietnē "Facebook".

Tērvetes dabas parkā notiks Ziemassvētku pasākums

Tērvetes dabas parkā šodien notiks Ziemassvētku pasākums, kurā apmeklētāji aicināti ieskandināt ziemas saulgriežus kopā ar rūķi Gardummici, informēja "Latvijas valsts mežu" (LVM) pārstāvji.

Rūķu pilsētā Čiekurē no plkst.15.30 darbosies teatrāla ziemas g...

Noslēgsies koncertu cikls Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2022

Šodien plkst.19 noslēgsies koncertu cikls "Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2022", informēja Rīgas kultūras un tautas mākslas centra "Mazā ģilde" projektu vadītāja Elīna Čipāne.

Noslēdzošais ceturtās adventes koncerts "Klusās dziesmas" notiks kultūras cen...

Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā Rīgā notiks labdarības koncerts

Šodien, 18.decembrī, plkst.19.30 Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā Rīgā notiks labdarības koncerts, informēja biedrības "Svētās Ģimenes Māja" pārstāvji.

Koncertā "Ar saviem mīļajiem kopā" būs iespēja noklausīties pirmatskaņojumu - komponista Māra Lasmaņa u...



Komentāri