lv
mu2LtHgZ49ncsbuAeKIB8vvsXhJbB4AvfZY2j6S2
672048

Noslēgsies koncertu cikls Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2022

Noslēgsies koncertu cikls Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2022

Šodien plkst.19 noslēgsies koncertu cikls "Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2022", informēja Rīgas kultūras un tautas mākslas centra "Mazā ģilde" projektu vadītāja Elīna Čipāne.

Noslēdzošais ceturtās adventes koncerts "Klusās dziesmas" notiks kultūras centra Lielajā zālē, kurā uzstāsies dziedātāja Līga Priede un ģitārists Andrejs Grimms, izpildot Imanta Kalniņa mūziku.

Mūziķu tandēms klausītājiem piedāvās vismaz 20 gadus lolotu komponista Imanta Kalniņa skaistāko dziesmu programmu.

Aptuveni stundu ilgajā programmā varēs klausīties "Zelta Haizivs songu", "Svētku dienu", "Tauriņa samtaino smaržu", "Piena ceļu", "Bimini", "Betas dziesmiņu", "Dūdieviņu", "Smilšu rausi", dziesmas, kurām var dziedāt līdzi, un arī tādas, kas atklās ko jaunu par komponista daiļrades vēsturi.

Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā Rīgā notiks labdarības koncerts

Šodien, 18.decembrī, plkst.19.30 Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā Rīgā notiks labdarības koncerts, informēja biedrības "Svētās Ģimenes Māja" pārstāvji.

Koncertā "Ar saviem mīļajiem kopā" būs iespēja noklausīties pirmatskaņojumu - komponista Māra Lasmaņa u...

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bijis ar Šiauliu bankas akcijām

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bija ar Lietuvas bankas "Šiauliu bankas" akcijām, liecina tirdzniecības dati.

Ar "Šiauliu bankas" akcijām šonedēļ veikti 2688 darījumi par 2 656 856 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 3 717 348 akcijas, kuru c...

Māris Olte sniedz padomus ziemas pārgājieniem

Ar piesnigušiem kokiem, ledus zaigām un vizuļojošu sniega kārtu ziema ir brīnišķīgs laiks pārgājienam. Tomēr bieži šādi laikapstākļi rada arī bažas, vai pasākums būs gana komfortabls. Dabas gids un pētnieks Māris Olte iesaka nebaidīties un doties jaunā...



Komentāri