lv
wiERPfK9vCY50Ww9GMVYzjqkmQQHJGJcZZSV30HG
672047

Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā Rīgā notiks labdarības koncerts

Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā Rīgā notiks labdarības koncerts

Šodien, 18.decembrī, plkst.19.30 Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā Rīgā notiks labdarības koncerts, informēja biedrības "Svētās Ģimenes Māja" pārstāvji.

Koncertā "Ar saviem mīļajiem kopā" būs iespēja noklausīties pirmatskaņojumu - komponista Māra Lasmaņa un dzejnieka Normunda Beļska dziesmu ciklu mecosoprānam ar pavadījumu. Dziesmas izpildīs soliste Ilona Bagele, kā arī Inga Šļubovska, Rihards Mačanovskis, Dainis Skutelis, Normunds Rutulis, jauktais kamerkoris "Fortius" Māras Marnauzas vadībā, vīru koris "Ķekava" Arvīda Platpera vadībā, un Māris Lasmanis.

Ieeja par ziedojumiem onkoloģisko pacientu atbalsta kustības brīvprātīgo darbam.

Tapis arī studijas ieraksta albums "Ar saviem mīļajiem kopā". Kompaktdiski tiks dāvināti maznodrošinātajām iedzīvotāju grupām un onkoloģijas pacientiem, kā arī veselības aprūpes darbiniekiem, tos varēs arī saņemt pret ziedojumu. Iegūtie līdzekļi tiks novirzīti onkoloģisko pacientu brīvprātīgo kustības atbalstam un citiem biedrības sabiedriskā labuma mērķiem.

Biedrība "Svētās Ģimenes Māja" ir dibināta 2011.gadā. Biedrības darba īpašā daļa ir 2017.gadā sāktā brīvprātīgo kustība Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) Latvijas onkoloģijas centrā. Speciāli apmācīti brīvprātīgie dodas pie vēža pacientiem Austrumu slimnīcā, lai uzklausītu un sniegtu atbalstu. Pašlaik darbojas jau 105 brīvprātīgie.

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bijis ar Šiauliu bankas akcijām

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bija ar Lietuvas bankas "Šiauliu bankas" akcijām, liecina tirdzniecības dati.

Ar "Šiauliu bankas" akcijām šonedēļ veikti 2688 darījumi par 2 656 856 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 3 717 348 akcijas, kuru c...

Māris Olte sniedz padomus ziemas pārgājieniem

Ar piesnigušiem kokiem, ledus zaigām un vizuļojošu sniega kārtu ziema ir brīnišķīgs laiks pārgājienam. Tomēr bieži šādi laikapstākļi rada arī bažas, vai pasākums būs gana komfortabls. Dabas gids un pētnieks Māris Olte iesaka nebaidīties un doties jaunā...

Meklē iespējas ietaupīt līdzekļus Dziesmu un deju svētku rīkošanai

XXVII Vispārējo latviešu dziesmu un XVII deju svētku rīkotājs - Latvijas Nacionālais kultūras centrs - meklē iespējas, kā ietaupīt līdzekļus svētku rīkošanai, sacīja svētku izpilddirektore Daina Markova.

Viņa norādīja, ka kopējais svētku izdevumu budžet...



Komentāri