lv
0Xv1p6A0iQpPilJLtVTFC88GT9iyoF8kRdlvovTB
587378

«Dulli uz deju». Tautas deju ansamblim «Teiksma» – 75

«Dulli uz deju». Tautas deju ansamblim «Teiksma» – 75
Ar vērienīgu deju uzvedumu "Trejdeviņas spēles" nedēļas nogalē Ķīpsalas hallē 75. jubileju atzīmēja tautas deju ansamblis "Teiksma". Horeogrāfa Jāņa Ērgļa, režisora Reiņa Suhanova un komponista Jura Vaivoda veidotā stāstā par skatuves dejas rašanos piedalījās visu paaudžu "Teiksmas" dejotāji.
Kāds ir obligātais aizsardzības dienests Igaunijā? Pēta «Aizliegtais paņēmiens»
Igaunijā līdzās profesionālajai armijai un zemessardzei, kas tur tiek saukta par Aizsardzības līgu, pastāv arī obligātais valsts aizsardzības dienests. Tā kā tādu plāno veidot arī Latvijā, "Aizliegtais paņēmiens" devās izpētīt, kā ar dienestu iet kaimi...
Zemans: Ukrainas atbalstīšanai jābūt prioritātei pār ekonomiskajām interesēm

Ukrainas atbalstīšanai jābūt prioritātei pār ekonomiskajām interesēm, intervijā Čehijas Radio svētdien sacīja Čehijas prezidents Milošs Zemans, atzīstot arī, ka savulaik maldījies attiecībā uz Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Krievijas iebrukums a...

Iesaka svētkos dāvināt tādas dāvanas, kas neapdraud bērna veselību un dzīvību

Tuvojoties Ziemassvētkiem un dāvināšanas laikam, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) speciālisti atgādina par drošu dāvanu sagatavošanu bērniem un iesaka izvēlēties tādas, kad neapdraud viņu veselību un dzīvību, sacīja slimnīcas pārstāvji.

Pē...



Komentāri