lv
f8GlNdz94aZqVzTQTEk3qHSswZ218BXxtFPCGlU1
587377

Kāds ir obligātais aizsardzības dienests Igaunijā? Pēta «Aizliegtais paņēmiens»

Kāds ir obligātais aizsardzības dienests Igaunijā? Pēta «Aizliegtais paņēmiens»
Igaunijā līdzās profesionālajai armijai un zemessardzei, kas tur tiek saukta par Aizsardzības līgu, pastāv arī obligātais valsts aizsardzības dienests. Tā kā tādu plāno veidot arī Latvijā, "Aizliegtais paņēmiens" devās izpētīt, kā ar dienestu iet kaimiņvalstī. Tur 80% iedzīvotāju dienestu atbalsta.
Zemans: Ukrainas atbalstīšanai jābūt prioritātei pār ekonomiskajām interesēm

Ukrainas atbalstīšanai jābūt prioritātei pār ekonomiskajām interesēm, intervijā Čehijas Radio svētdien sacīja Čehijas prezidents Milošs Zemans, atzīstot arī, ka savulaik maldījies attiecībā uz Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Krievijas iebrukums a...

Iesaka svētkos dāvināt tādas dāvanas, kas neapdraud bērna veselību un dzīvību

Tuvojoties Ziemassvētkiem un dāvināšanas laikam, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) speciālisti atgādina par drošu dāvanu sagatavošanu bērniem un iesaka izvēlēties tādas, kad neapdraud viņu veselību un dzīvību, sacīja slimnīcas pārstāvji.

Pē...

Latvijā apņemas ieviest specializētās audžuģimenes pusaudžiem
No aptuveni 500 bērniem, kas patlaban atrodas bērnunamos, vairāk nekā 60%, tātad lielākā daļa ir pusaudžu vecumā – 13 un vairāk gadus veci, liecina Labklājības ministrijas (LM) apkopotie dati. Pusaudžu vecumam raksturīgas uzvedības problēmas un atkarīb...


Komentāri