lv
GsFlvOoGwq6tL7afH4MDW2P3JCLO6H93lWDsl9Iq
586240

Inflācija Krievijā novembrī samazinājusies līdz 11,98%

Inflācija Krievijā novembrī samazinājusies līdz 11,98%

Gada inflācija Krievijā novembrī samazinājusies līdz 11,98%, salīdzinot ar 12,63% oktobrī, liecina valsts statistikas biroja "Rosstat" jaunākie dati.

Inflācija Krievijā samazinājusies, neskatoties uz plašajām rietumvalstu Maskavai noteiktajām sankcijām, kas skārušas lielu daļu valsts ekonomikas.

"Rosstat" norāda, ka pārtikas produktu cenu kāpums rada vislielākās bažas valsts iedzīvotājiem. Pārtikas produktu cenas novembrī gada griezumā pieauga par 11,5%.

Gurķu cenas pagājušajā mēnesī sadārdzinājušās par 32,5%, bet tomātu cenas - par 16,9%.

Piektdien Krievijas prezidents Vladimirs Putins paziņoja, ka inflācija valstī šogad veidos 12,2%, bet ekonomika samazināsies par 2,9%.

Aprīlī inflācija Krievijā sasniedza 17,8%, kas bija 20 gados augstākais līmenis, taču kopš tā laika patēriņa cenu kāpums ir palēninājies.

Izstādē Vērojot troksni aktualizēs jautājumus par trokšņu piesārņojumu

Piektdien, 16.decembrī, plkst.18 galerijā "Rixc" norisināsies Līgas Dubrovskas izstādes "Vērojot troksni" atklāšana, kur aktualizēs jautājumus par trokšņu piesārņojumu, informēja pasākuma organizatori.

Izstādē tiek attēlota industriālās revolūcijas uzpl...

Zelenskis pateicies Baidenam par bezprecedenta palīdzību

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis telefonsarunā ASV prezidentam Džo Baidenam izteicis pateicību Savienotajām Valstīm par "bezprecedenta militāro un finanšu palīdzību".

ASV palīdzība ne tikai sekmē Ukrainas panākumus kaujas laukā, bet arī ļauj sag...

JV apstiprina partijas ministru kandidātus
Partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) kopsapulce šodien apstiprināja JV ministru amatu kandidatūras topošajā valdībā, informēja viens no JV līderiem, Saeimas deputāts Arvils Ašeradens.


Komentāri