lv
Dd1pLpcVjwRHHehxEQckuAahp76xHhtX7jwdwm45
583804

Džulija Robertsa uztaisa pārsteigumu. Kam un kāpēc? (+FOTO)

Džulija Robertsa uztaisa pārsteigumu. Kam un kāpēc? (+FOTO)

Vašingtonā apmeklējot 45. ikgadējo Roberta F. Kenedija Cilvēktiesību fonda rīkoto svinīgo pasākumu Holivudas aktrise Džulija Robertsa (55) bija tērpusies ļoti savdabīgā tērpā un viņa izskatījās lieliski!

Vislielāko uzmanību pievērsa tieši kleitā izvēlētais raksts. Visu kleitu klāja daudz un dažādi Holivudas aktiera Džordža Klūnija portreti.

Džuliju Robertsu un Džordžu Klūniju vieno cieša draudzība. Kā vēsta Daily Mail, aktrise uz pasākumu kleitu uzvilkusi, lai izrādītu atbalstu savam draugam. Aktieris pasākumā saņēma balvu par mūža ieguldījumu Amerikas skatuves mākslā.

Līdzās Džordžam Klūnijam balvu par mūža ieguldījumu saņēma arī dziedātājas Eimija Granta un Gledisa Naita, komponiste Tania Leona un grupa "U2".

Merzļikins atvaira 33 metienus, Blue Jackets uzvar rezultatīvā mačā (+VIDEO)

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atvairīja 33 metienus un kopā ar Kolumbusas "Blue Jackets" komandu svinēja uzvaru.

"Blue Jackets" mājās ar 6:5 (2:0, 3:3, 0:2, 1:0) papildlaikā pārspēja Losandželosas "King...

Par ko liecina locītavu krakšķēšana?

Mans vīrs bieži izrausta katru pirkstu, kā rezultātā dzirdu skaņu - „krikt!”. Krakšķēšana ir skaļa un pamanāma, tāpēc satraucos, vai locītavu krakšķēšana nav kādas nopietnas saslimšanas simptoms? Turklāt arī saviem mazbērniem novēroju šādu netikumu un ...

Kādi klupšanas akmeņi gaidāmi jaunās valdības darbā?
Saeima šīs nedēļas vidū plāno apstiprināt jauno valdības sastāvu, un tādējādi valdības veidošanas sarunas, kas būs ilgušas kopumā 74 dienas kopš 14. Saeimas vēlēšanām, būs vienas no garākajām Latvijas vēsturē. Vai ir cerības, ka pēc valdības izveidošan...


Komentāri