lv
5WYwolWjEIgr8nQs8MtzgIi6FoGbfDgfvZ36m3jt
583775

Kādi klupšanas akmeņi gaidāmi jaunās valdības darbā?

Kādi klupšanas akmeņi gaidāmi jaunās valdības darbā?
Saeima šīs nedēļas vidū plāno apstiprināt jauno valdības sastāvu, un tādējādi valdības veidošanas sarunas, kas būs ilgušas kopumā 74 dienas kopš 14. Saeimas vēlēšanām, būs vienas no garākajām Latvijas vēsturē. Vai ir cerības, ka pēc valdības izveidošanas politiķi spēs sastrādāties raitāk – par to raidījumā “Spried ar Delfi” žurnāliste Alina Lastovska sarunājās ar politologiem - Rīgas Stradiņa universitātes Politikas zinātnes katedras docētāju Leldi Metlu-Rozentāli un Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes dekānu, profesoru Jāni Ikstenu.
Turku raķetes var sasniegt Atēnas, baras Erdogans
Turcijas prezidents Redžeps Tajips Erdogans svētdien brīdinājis, ka turku raķetes var sasniegt Atēnas, Ankarai turpinot izrādīt aizkaitinājumu par Grieķijas militāro nostiprināšanos Egejas jūras salās.
Miris Tīnas Tērneres dēls

Slavenās dziedātājas Tīnas Tērneres pametis šo pasauli, tā Instagram rakstā Ronija sieva franču dziedātāja Afida Tērnere apstiprināja sava vīra nāvi. Viņa ir gan dusmīga, gan sūta vīram mīļus vārdus, saucot par eņģeli.

“Šoreiz es darīju visu iespējamo l...

Traģēdija Jelgavas novadā: cilvēks nodeg pats savā garāžā

Jelgavas novadā svētdien ugunsgrēkā gājis bojā viens cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Ap plkst.10 VUGD saņēma izsaukumu uz Jelgavas novadu, kur garāžā bija izcēlies ugunsgrēks.

Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja,...



Komentāri