lv
ZvF4JX9m3c4FFUwHtCpWi7LVGUSQlI6QOYu7M2kl
523927

Noklausies! Dārta Stepanova piedāvā Ziemassvētku dziesmu vientuļniekiem

Noklausies! Dārta Stepanova piedāvā Ziemassvētku dziesmu vientuļniekiem
Līdz ar Ziemassvētku gaidīšanas laika iestāšanos decembrī jaunu, melanholisku dziesmu "Mans namiņš" klausītāju vērtējumam piedāvā dziedātāja Dārta Stepanova.
Pagaidām neparedz pienākumu ukraiņiem darbam Latvijā mācīties valsts valodu
Saeima ceturtdien, 8. decembrī, tomēr nolēma neiekļaut Ukrainas civiliedzīvotāju atbalsta likumā grozījumus, kas paredzētu tiem no Ukrainas iebraukušajiem, kuri uzsākuši darba tiesiskās attiecības Latvijā, pienākumu no 2024. gada 1. janvāra apmeklēt la...
Deviņi ārstu padomi, kāda būtu piemērota Ziemassvētku dāvana bērnam
Tuvojoties Ziemassvētkiem un dāvināšanas laikam, Bērnu slimnīcas speciālisti atgādina par drošu dāvanu sagatavošanu tiem, kuri Ziemassvētku vecīti gaida visvairāk – bērniem. Kā neapjukt plašajā piedāvājuma klāstā un kā izvēlēties tādu dāvanu, kas neapd...
Informācija par ilggadējā «Itera Latvija» un Tenisa savienības prezidenta Savicka nāvi bijusi viltus ziņa (informācijas atsaukums)
Medijiem ceturtdien, 8. decembrī, it kā kompānijas "Itera Latvija" vārdā izplatītā informācija par ilggadējā "Itera Latvija" un Latvijas Tenisa savienības prezidenta Jura Savicka nāvi bijusi viltus ziņa.


Komentāri