lv
Qs8AU8KjxQnmMCdQEpN4c4HQYLxyRxKAfdOPFBQt
523926

Pagaidām neparedz pienākumu ukraiņiem darbam Latvijā mācīties valsts valodu

Pagaidām neparedz pienākumu ukraiņiem darbam Latvijā mācīties valsts valodu
Saeima ceturtdien, 8. decembrī, tomēr nolēma neiekļaut Ukrainas civiliedzīvotāju atbalsta likumā grozījumus, kas paredzētu tiem no Ukrainas iebraukušajiem, kuri uzsākuši darba tiesiskās attiecības Latvijā, pienākumu no 2024. gada 1. janvāra apmeklēt latviešu valodas mācības.
Deviņi ārstu padomi, kāda būtu piemērota Ziemassvētku dāvana bērnam
Tuvojoties Ziemassvētkiem un dāvināšanas laikam, Bērnu slimnīcas speciālisti atgādina par drošu dāvanu sagatavošanu tiem, kuri Ziemassvētku vecīti gaida visvairāk – bērniem. Kā neapjukt plašajā piedāvājuma klāstā un kā izvēlēties tādu dāvanu, kas neapd...
Informācija par ilggadējā «Itera Latvija» un Tenisa savienības prezidenta Savicka nāvi bijusi viltus ziņa (informācijas atsaukums)
Medijiem ceturtdien, 8. decembrī, it kā kompānijas "Itera Latvija" vārdā izplatītā informācija par ilggadējā "Itera Latvija" un Latvijas Tenisa savienības prezidenta Jura Savicka nāvi bijusi viltus ziņa.
Sods par invalīdu stāvvietu nelikumīgu izmantošanu pārāk maigs – mazāks par dienas stāvvietu Rīgas centrā
Bieži vien Rīgas ielās var manīt automašīnas, kuras, neatbilstoši Ceļu satiksmes noteikumiem, novietotas invalīdiem paredzētās stāvvietās. Latvijas Televīzijas raidījumā "4. studija" vērsās kāds skatītājs, kurš uzskata, ka šādiem nekauņām tiek piemērot...


Komentāri