lv
jzMnelhxpaJTzPFwsdpdM6OZViQdhDyWxLUuaLUt
523880

Informācija par ilggadējā «Itera Latvija» un Tenisa savienības prezidenta Savicka nāvi bijusi viltus ziņa (informācijas atsaukums)

Informācija par ilggadējā «Itera Latvija» un Tenisa savienības prezidenta Savicka nāvi bijusi viltus ziņa (informācijas atsaukums)
Medijiem ceturtdien, 8. decembrī, it kā kompānijas "Itera Latvija" vārdā izplatītā informācija par ilggadējā "Itera Latvija" un Latvijas Tenisa savienības prezidenta Jura Savicka nāvi bijusi viltus ziņa.
Sods par invalīdu stāvvietu nelikumīgu izmantošanu pārāk maigs – mazāks par dienas stāvvietu Rīgas centrā
Bieži vien Rīgas ielās var manīt automašīnas, kuras, neatbilstoši Ceļu satiksmes noteikumiem, novietotas invalīdiem paredzētās stāvvietās. Latvijas Televīzijas raidījumā "4. studija" vērsās kāds skatītājs, kurš uzskata, ka šādiem nekauņām tiek piemērot...
Izšķirošā sezonā gatavs cīņai par uzvarām un izdzīvošanu. Saruna ar riteņbraucēju Emīlu Liepiņu
Šogad ziema ļoti ātri ir atnākusi uz palikšanu un daudzi savus velosipēdus ir nolikuši šķūnīšos, taču daži to vienkārši nevar atļauties. Profesionālais riteņbraucējs Emīls Liepiņš startē visaugstākā līmeņa sacensībās, un jaunajā sezonā viņam jāspēj sev...
LTV: Priestera Zeiļas lietā aizdomas par liecinieka ietekmēšanu

Lietā, kurā par seksuāla rakstura noziegumiem apsūdzēti divi vīrieši, tai skaitā Rēzeknes-Aglonas diecēzes priesteris Pāvels Zeiļa, esot aizdomas par liecinieka ietekmēšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".

LTV,...



Komentāri