lv
YdXAqxadbUA67GXJykgvIlFQfl244IdKdlDRPK85
49896

Šogad salīdzinoši maz saindēšanās gadījumu ar sēnēm un čūsku kodumu

Šogad salīdzinoši maz saindēšanās gadījumu ar sēnēm un čūsku kodumu
Daži čūsku kodumi un pieci smagi saindēšanās gadījumi ar sēnēm – tā šo gadu noslēdz Rīgas Austrumu slimnīcas toksikologi. Čūsku kodumu skaits pēdējos gados samazinās. SPKC dati liecina, ka 2020. gadā oficiāli reģistrēti 13 gadījumi, pērn seši un šogad – pieci gadījumi, kad cilvēku sadzēlusi čūska. Iespējams, arī salīdzinoši sliktais sēņu gads ir iemesls, kādēļ ārstiem bijis maz darba.
RTU atvērto durvju diena pulcē dažādus studētgribētājus
Konsultācijas ar mācībspēkiem un studējošajiem, iespēja apskatīt laboratorijas un studiju vidi visās 9 fakultātēs – tāds bija Rīgas Tehniskās universitātes atvērto durvju piedāvājums sestdien.
Ķīna neplāno atteikties no Covid-19 nulles politikas
Ķīna neplāno mīkstināt valstī noteiktos stingros ierobežojumus koronavīrusa Covid-19 izplatības ierobežošanai. To sestdien paziņoja Nacionālā veselības aprūpes komisija, kas ir pakļauta Ķīnas valdībai. Ķīnas Covid-19 nulles politika ir izpelnījusies pl...
Trešdien notiks diskusijas, kā atbalstīt azartspēļu atkarīgos

Trešdien, 9.novembrī, notiks Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas organizēta diskusija, kurā tiks runāts par starpinstitucionālo sadarbību psiholoģiskā atbalsta nodrošināšanā azartspēļu spēlētājiem, informēja inspekcijā.

Diskusija notiks plkst.1...



Komentāri