lv
eDDCmxgB8AZaGosdRztGbweoWEt0o7JtvOu9Eoy2
48682

Ķīna neplāno atteikties no Covid-19 nulles politikas

Ķīna neplāno atteikties no Covid-19 nulles politikas
Ķīna neplāno mīkstināt valstī noteiktos stingros ierobežojumus koronavīrusa Covid-19 izplatības ierobežošanai. To sestdien paziņoja Nacionālā veselības aprūpes komisija, kas ir pakļauta Ķīnas valdībai. Ķīnas Covid-19 nulles politika ir izpelnījusies plašu neapmierinātību valstī, jo tās dēļ ir nobremzējusies ekonomiskā izaugsme un ir nopietni traucēta iedzīvotāju ikdienas dzīve.
Trešdien notiks diskusijas, kā atbalstīt azartspēļu atkarīgos

Trešdien, 9.novembrī, notiks Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas organizēta diskusija, kurā tiks runāts par starpinstitucionālo sadarbību psiholoģiskā atbalsta nodrošināšanā azartspēļu spēlētājiem, informēja inspekcijā.

Diskusija notiks plkst.1...

Vācijā vismaz trīs vides aktīvisti aizturēti uz 30 dienām
Pēc protesta akcijas vienā no galvenajiem Minhenes nozīmīgākajiem ielu krustojumiem, kuras laikā protestētāji sevi pielīmēja pie ielas seguma, vairākiem vides aktīvistiem nāksies 30 dienas pavadīt policijas izolatorā.
Process, nevis perfekcionisms. Saruna ar mūziķi Tomu Rudzinski
"Laba formula ir domāt nevis par perfekcionismu, bet par progresiju. Respektīvi, ir svarīgi katru dienu kļūt mazliet labākam, lai pēc gadiem, ja atskaties, šodien tu patiešām būtu kaut nelielu daļiņu labāks nekā toreiz. Ja šodien esi patrenējies un kau...


Komentāri