lv
Ix3LdefhrnV8WiDUUZ28mwIvT4rNSPmgL9Pr19Ty
471341

Armijai nozagtās nakts redzamības ierīces bijis ASV dāvinājums; dažādas preces iznestas teju 10 gadu garumā

Armijai nozagtās nakts redzamības ierīces bijis ASV dāvinājums; dažādas preces iznestas teju 10 gadu garumā
Prokuratūra pabeigusi izmeklēšanu un novembrī tiesai nodevusi lietu par apjomīgu dažādu preču piesavināšanos no armijas noliktavām teju desmit gadu garumā. Latvijas Televīzijas raidījums "de facto" ziņo, ka starp pazudušajām mantām bija arī nakts redzamības ierīces, kuras Latvijas armijai bija dāvinājušas ASV. Notikušais atklāja pamatīgu haosu armijas preču uzglabāšanā un uzskaitīšanā. Bet armijas noliktavas izdevies sakārtot, tās pakāpeniski izņemot laukā no armijas pārraudzības.
Kā caur Latviju centās Krievijā ievest ieroču rūpniecībai noderīgu iekārtu
ASV oktobrī paziņoja par apsūdzībām trim Latvijas pilsoņiem par centieniem nogādāt Krievijā ļoti precīzu slīpēšanas iekārtu, ko iespējams izmantot arī militārai rūpniecībai. Līdz Latvijai atvesto iekārtu 2019. gada nogalē iesaistītie mēģināja dabūt pār...
Notiesātais Truksnis Jūrmalas domē ticis pie vicemēra padomnieka amata
Arī pēc notiesājoša sprieduma un tā rezultātā zaudēta deputāta mandāta ilggadējais Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (Latvijas Zaļā partija (LZP)) joprojām ir palicis strādāt Jūrmalas domē. Viņš steidzami tika pieņemts darbā kā vicemēra padomnieks, lai, kā ...
Latvijā turpināsies apmācies un mēreni auksts laiks

Arī nākamā diena Latvijā gaidāma apmākusies un mēreni auksta, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī debesis būs apmākušās. Daudzviet nedaudz uzsnigs, vietām var veidoties apledojums un atsevišķos posmos ceļi būs slideni.

Te...



Komentāri