lv
Vi6bv4ap26Zyj0prXTIJxLrolzPrcb5xugaRHx3Z
471340

Kā caur Latviju centās Krievijā ievest ieroču rūpniecībai noderīgu iekārtu

Kā caur Latviju centās Krievijā ievest ieroču rūpniecībai noderīgu iekārtu
ASV oktobrī paziņoja par apsūdzībām trim Latvijas pilsoņiem par centieniem nogādāt Krievijā ļoti precīzu slīpēšanas iekārtu, ko iespējams izmantot arī militārai rūpniecībai. Līdz Latvijai atvesto iekārtu 2019. gada nogalē iesaistītie mēģināja dabūt pāri robežai, iesniedzot viltotus dokumentus par iekārtas tehniskajiem parametriem, liecina LTV raidījuma "de facto" rīcībā esoša informācija, ko apstiprināja Ārlietu ministrijā.
Notiesātais Truksnis Jūrmalas domē ticis pie vicemēra padomnieka amata
Arī pēc notiesājoša sprieduma un tā rezultātā zaudēta deputāta mandāta ilggadējais Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (Latvijas Zaļā partija (LZP)) joprojām ir palicis strādāt Jūrmalas domē. Viņš steidzami tika pieņemts darbā kā vicemēra padomnieks, lai, kā ...
Latvijā turpināsies apmācies un mēreni auksts laiks

Arī nākamā diena Latvijā gaidāma apmākusies un mēreni auksta, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī debesis būs apmākušās. Daudzviet nedaudz uzsnigs, vietām var veidoties apledojums un atsevišķos posmos ceļi būs slideni.

Te...

Francijas futbolisti uzvar Poliju un iekļūst Pasaules kausa ceturtdaļfinālā

Francijas vīriešu futbola izlase svētdien nodrošināja vietu 2022.gada Pasaules kausa finālturnīra ceturtdaļfinālā, pašreizējiem trofejas glabātājiem astotdaļfinālā ar 3:1 (1:0) uzvarot Poliju.

Francijas izlasē ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Kilians Mb...



Komentāri