lv
M1rtSg0mUbEkQTxb6GcG53Z3IzOtAqY3urlBO0n9
471339

Notiesātais Truksnis Jūrmalas domē ticis pie vicemēra padomnieka amata

Notiesātais Truksnis Jūrmalas domē ticis pie vicemēra padomnieka amata
Arī pēc notiesājoša sprieduma un tā rezultātā zaudēta deputāta mandāta ilggadējais Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (Latvijas Zaļā partija (LZP)) joprojām ir palicis strādāt Jūrmalas domē. Viņš steidzami tika pieņemts darbā kā vicemēra padomnieks, lai, kā klāsta partijas biedri, turpinātu pildīt vēlētājiem dotos solījumus. Domes priekšsēdētāja biroja vadītājas amatu saglabājusi arī par dienesta viltojumu notiesātā Ingrīda Vilkārse, kas bija izdomājusi Trukšņa prombūtni piesegt ar viltus komandējumu, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "de facto".
Latvijā turpināsies apmācies un mēreni auksts laiks

Arī nākamā diena Latvijā gaidāma apmākusies un mēreni auksta, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī debesis būs apmākušās. Daudzviet nedaudz uzsnigs, vietām var veidoties apledojums un atsevišķos posmos ceļi būs slideni.

Te...

Francijas futbolisti uzvar Poliju un iekļūst Pasaules kausa ceturtdaļfinālā

Francijas vīriešu futbola izlase svētdien nodrošināja vietu 2022.gada Pasaules kausa finālturnīra ceturtdaļfinālā, pašreizējiem trofejas glabātājiem astotdaļfinālā ar 3:1 (1:0) uzvarot Poliju.

Francijas izlasē ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Kilians Mb...

Krievijas armija Mariupolē nojauc daudzstāvu mājas
Pagaidu okupētajā Ukrainas pilsētā Mariupolē Krievijas spēki masveidā nojauc uzbrukumos iedragātās daudzdzīvokļu mājas, lai censtos slēpt savus kara noziegumus, vietnē "Telegram" informēja Mariupoles pilsētas padome.


Komentāri