lv
WvqCg9VHN9iSL9K4rgGhAi7HGANzOJLHMjPd7fjn
4220713

Dzejolis pa īstam tev pieder vienu dienu. Saruna ar rakstnieci Andru Manfeldi

Dzejolis pa īstam tev pieder vienu dienu. Saruna ar rakstnieci Andru Manfeldi
"Es esmu citreiz sev jautājusi, vai vispār man vajag rakstīt? Jau tik daudz ir sarakstīts, un nemaz nav tik daudz to lasītāju, lai arī kultūras burbulī liekas, ka viņi ir, man liekas, ka tautā to ir ļoti maz," Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdeva" par dzeju, prozu, un arī savu jaunāko krājumu "Dilstošais medus mēness" stāsta rakstniece Andra Manfelde.
Latvijas pirmais profesionālais ūdenspolo spēlētājs pievienojies slavenam rumāņu klubam
Latvijas U-17 ūdenspolo izlases kapteinis Ņikita Paško kļuvis par pirmo pašmāju profesionālo ūdenspolo spēlētāju, pievienojoties Bukarestes "Dinamo" komandai, vēsta Latvijas Peldēšanas federācija (LPF).
Drošības politikas eksperti: Izraēlai būs grūti ar militārām metodēm sakaut teroristus
Irānas trieciens pret Izraēlu otrdienas izskaņā krietni atšķīrās no aprīļa vidū notikušā, Latvijas Radio raidījumā "Divas puslodes" sacīja Ģeopolitikas pētījumu centra vecākais pētnieks Jānis Kažociņš. Tas bija negaidīts un ar mērķi radīt kaitējumu. Vi...
Rīgā plānots bojāgājušo Palestīnas civiliedzīvotāju piemiņas pasākums

Sestdien, 5.oktobrī, plkst.18 Rīgā pie Brīvības pieminekļa plānots bojāgājušo Palestīnas civiliedzīvotāju piemiņas pasākums, informē pasākuma rīkotāji, kas sevi dēvē par kustību "Par brīvu Palestīnu".

Atsaucoties uz Gazas joslas veselības ministrijas da...



Komentāri