lv
8cvLqhNOoEWIcXRzxphcuQVd7vhS7HJBarNKa6RP
4220700

Drošības politikas eksperti: Izraēlai būs grūti ar militārām metodēm sakaut teroristus

Drošības politikas eksperti: Izraēlai būs grūti ar militārām metodēm sakaut teroristus
Irānas trieciens pret Izraēlu otrdienas izskaņā krietni atšķīrās no aprīļa vidū notikušā, Latvijas Radio raidījumā "Divas puslodes" sacīja Ģeopolitikas pētījumu centra vecākais pētnieks Jānis Kažociņš. Tas bija negaidīts un ar mērķi radīt kaitējumu. Visticamāk, šāda Teherānas rīcība saistīta ar bailēm par Izraēlas nākotnes plāniem. Un, lai arī Telavivai un Izraēlas premjeram Benjaminam Netanjahu savas pozīcijas izdevies stiprināt, par būtiskiem izraēliešu panākumiem karadarbībā Tuvajos Austrumos vēl ir pāragri spriest. 
Rīgā plānots bojāgājušo Palestīnas civiliedzīvotāju piemiņas pasākums

Sestdien, 5.oktobrī, plkst.18 Rīgā pie Brīvības pieminekļa plānots bojāgājušo Palestīnas civiliedzīvotāju piemiņas pasākums, informē pasākuma rīkotāji, kas sevi dēvē par kustību "Par brīvu Palestīnu".

Atsaucoties uz Gazas joslas veselības ministrijas da...

Siltākā septembra rekords Latvijā pārspēts par 0,3 grādiem

Pagājušā mēneša vidējā gaisa temperatūra Latvijā bija +16,1 grāds, līdz ar to par trim grāda desmitdaļām pārspēts 2023.gadā sasniegtais siltākā septembra rekords, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) apkopotā informācija....

OCTA cenas aprēķinā vēlas izmantot pārkāpumus, kas fiksēti ar radariem

Apdrošinātāji vēlas sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas (OCTA) cenas aprēķinā izmantot informāciju par pārkāpumiem, kas fiksēti ar tehniskiem līdzekļiem, tostarp fotoradariem.

Šo Satiksmes ministrija...



Komentāri