lv
ftLn1xwLB8dZbZ2s1miSu1HRYve7h8kKHlKNUYFI
4106624

Baltkrievijā ielidojuši divi Krievijas droni «Shahed»

Baltkrievijā ielidojuši divi Krievijas droni «Shahed»

Naktī uz ceturtdienu Baltkrievijā ielidojuši divi Krievijas trieciendroni "Shahed", kas bija palaisti pret mērķiem Ukrainā, un tie notriekti, ziņo aktīvistu organizācija "Belaruski Hajun", kas novēro Krievijas un Baltkrievijas armijas aktivitātes.

Tā vēsta, ka divi droni plkst.1.08 pēc vietējā laika, kas vienāds ar Latvijas laiku, ielidojuši Baltkrievijas Gomeļas apgabalā no Ukrainas Čerņihivas apgabala un virzījušies uz Gomeļu, bet 01.30 no Baranaviču lidlauka pacēlies iznīcinātājs. Jau plkst. 01.34 un 01.36 Gomeļas rajonā bijušas dzirdamas sprādzienu skaņas.

Plkst.02.13,"Belaruski Hajun" kanālā platformā "Telegram" tika publicēts video, kurā esot redzams, kā viens no notriektajiem "Shahed" liesmo un krīt.

Jau ziņots, ka Krievijas droni "Shahed", kas palaisti pret mērķiem Ukrainā, Baltkrievijas gaisa telpā ielidojuši arī agrāk.

Dzelzs vīru pulkā papildinājums: Mārtiņš Pļaviņš ceļu pludmales volejbolā turpina 39 gadu vecumā
Motokrosā Kaspars Stupelis, hokejā - Kārlis Skrastiņš, basketbolā - Jānis Blūms. Dzelzs vīru Latvijas sportā netrūkst, bet ir vēl viens, kurš ļoti iederas nosaukto pulkā. Tas ir pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš, kurš šovasar 39 gadu vecumā kopā a...
Oktobrī militārajā bāzē Ādažos sāks izmantot 5G tehnoloģijas (+VIDEO)

Tā dod iespēju attīstīt un izmēģināt dažādus sensoru, aizsardzības sistēmu un platformu, tai skaitā, bezpilota risinājumus.

No 9. līdz 13.septembrim Rīgā norisināsies plānošanas sesijas vērienīgam aizsardzības inovāciju izmēģinājumam - digitālā mugurkau...

Par naida kurināšanu pret ukraiņiem piespriež gada un astoņu mēnešu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa Cēsīs mālpilietim, 1981.gadā dzimušajam Edgaram Romalam piespriedusi gada un astoņu mēnešu cietumsodu par kara nozieguma publisku slavināšanu un nacionālā naida pret ukraiņiem kurināšanu, raksta "Latvijas Avīze".

Kā vēsta apsūdzība...



Komentāri