lv
ehfAjGecoDw8sRYQVXLPGpiAPo2RAI1EjO6UHhvM
4106426

Dzelzs vīru pulkā papildinājums: Mārtiņš Pļaviņš ceļu pludmales volejbolā turpina 39 gadu vecumā

Dzelzs vīru pulkā papildinājums: Mārtiņš Pļaviņš ceļu pludmales volejbolā turpina 39 gadu vecumā
Motokrosā Kaspars Stupelis, hokejā - Kārlis Skrastiņš, basketbolā - Jānis Blūms. Dzelzs vīru Latvijas sportā netrūkst, bet ir vēl viens, kurš ļoti iederas nosaukto pulkā. Tas ir pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš, kurš šovasar 39 gadu vecumā kopā ar 20 gadus jaunāko Kristiānu Fokerotu izcīnīja Eiropas čempionu titulu. Brīdī, kad Pļaviņš kopā ar Aleksandru Samoilovu izcīnīja savu pirmo zeltu Eiropas junioru čempionātā 2004. gadā, Fokerots vēl nebija dzimis.
Oktobrī militārajā bāzē Ādažos sāks izmantot 5G tehnoloģijas (+VIDEO)

Tā dod iespēju attīstīt un izmēģināt dažādus sensoru, aizsardzības sistēmu un platformu, tai skaitā, bezpilota risinājumus.

No 9. līdz 13.septembrim Rīgā norisināsies plānošanas sesijas vērienīgam aizsardzības inovāciju izmēģinājumam - digitālā mugurkau...

Par naida kurināšanu pret ukraiņiem piespriež gada un astoņu mēnešu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa Cēsīs mālpilietim, 1981.gadā dzimušajam Edgaram Romalam piespriedusi gada un astoņu mēnešu cietumsodu par kara nozieguma publisku slavināšanu un nacionālā naida pret ukraiņiem kurināšanu, raksta "Latvijas Avīze".

Kā vēsta apsūdzība...

ES: Latvijas valdībai jāmeklē iespējas samazināt «Rail Baltica» izmaksas

Latvijas valdībai ir jāmeklē iespējas samazināt dzelzceļa projekta "Rail Baltica" izmaksas, ceturtdien intervijā Latvijas Radio pauda Eiropas Komisijas (EK) priekšsēdētājas izpildvietnieks Valdis Dombrovskis (JV).

Dombrovskis atzīmēja, ka "Rail Baltica"...



Komentāri