lv
cXpLs9O5UCsUm5OZiseyJ1G6McenmwRQCOgAEhq8
4104532

KOOL ienāk Daugavpilī

KOOL ienāk Daugavpilī

Degvielas uzpildes staciju (DUS) tīkla KOOL operators SIA KOOL Latvija, turpinot paplašināšanos Daugavpilī, atklāj jaunu DUS.

Tā ir jau devītā DUS Latgalē, kopējam DUS skaitam sasniedzot skaitu 70. Tādējādi KOOL pastāvīgajiem un lojālajiem klientiem tiek nodrošināta iespēja atrast un izmantot maršrutam un atrašanās vietai pēc iespējas tuvāku DUS.

Sākotnēji Daugavpilī būs pieejama pašapkalpošanās DUS, bet ar laiku plānots nodrošināt arī pilnu KOOL pakalpojumu un preču klāstu, sniedzot klientiem gan KOOL Club, gan KOOL Business lojalitātes programmu piedāvāto degvielas cenu veidošanas principu.

“Jau ilgāku laiku domājām par degvielas uzpildes stacijas izveidi Daugavpilī, kas būtu ērta priekšrocība mūsu klientiem, kā arī iespēja Daugavpils iedzīvotājiem un viesiem izmantot mūsu kvalitatīvo degvielu. Esam gandarīti, ka ir izdevies šo ieceri īstenot un nodrošināt arvien plašāku DUS tīklu visa Latvijā ,” pauž KOOL Latvia valdes loceklis Sandis Šteins.

KOOL Latvija dibināts 2016.gada oktobrī, sadarbojoties vietējiem privātajiem investoriem un "ZGI-3" alternatīvo ieguldījumu fondam, lai radītu un attīstītu jaunu degvielas uzpildes staciju tīklu Latvijā.

2018.gada nogalē par nozīmīgu KOOL Latvija kapitāldaļu turētāju kļuva "BaltCap Izaugsmes Fonds" ("BaltCap Growth Fund"), iegādājoties aptuveni 30% uzņēmuma kapitāldaļu. 2021.gadā KOOL Latvija DUS tīklu iegādājās Igaunijas DUS operators Olerex, tādējādi kļūstot par vienīgo vietējās izcelsmes DUS operatoru, kura DUS staciju tīkls aptver visu Baltiju.

Dzelzceļa satiksmes nodrošināšanai varētu atvērt pasažieru pārvadājumu tirgu

Lai nodrošinātu dzelzceļa pasažieru satiksmi neelektrificētajās zonās, kur patlaban kursē novecojušie padomju laika dīzeļvilcieni, konkurencei varētu tikt atvērts Latvijas iekšzemes dzelzceļa pārvadājumu tirgus, liecina Satiksmes ministrijas (SM) snieg...

Latvijā 78% iedzīvotāju atbalsta atjaunojamās enerģijas iegūšanu

Latvijā 78% iedzīvotāju atbalsta atjaunojamās enerģijas iegūšanu, trešdien "Ignitis Group" rīkotajā atjaunojamās enerģijas jautājumiem veltītajā diskusijā informēja pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš.

Lielākais atbalsts ir saules enerģijas par...

PSKUS: slimnīcai izdevies uzlabot aknu transplantāciju operāciju rezultātus

Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā (PSKUS) līdz šī gada 31.augustam veiktas četras sarežģītas aknu transplantācijas operācijas, informēja PSKUS, uzsverot, ka slimnīcā veikti pasākumi, kas ļāvuši "ievērojami uzlabot aknu transplantāciju ope...



Komentāri