lv
8LlwDpmwZltGPzAZCUbHVhbKmHPcWSdJ0XlQFgcg
4103310

Koris «Kamēr…» aicina uz unikālu koncertu (+VIDEO)

Koris «Kamēr…» aicina uz unikālu koncertu (+VIDEO)

Konkursa norises vietas ģeogrāfiskās koordinātas ir iekodētas koncerta nosaukumā.

2024.gada 7.septembrī plkst.18.00 jauniešu koris "Kamēr..." Koncertzālē AVE SOL jauno sezonu ievada ar testa uzstāšanos.

Latvijas "Gada koris" - jauniešu koris "Kamēr…" jauno darba cēlienu atklās koncertzālē "Ave Sol", pirms tam 16.augustā iepriekšējo ražīgo sezonu noslēdzot ar Nakts koncertu Jūrkalnes Raķešu bāzē Baltijas jūras stāvkrastā.

Jaunieši Rīgas prasīgajiem klausītājiem 7.septembrī atrādīs savu dziedāšanas varēšanu pirms došanās uz koru konkursu, kas norisināsies pavisam citas jūras piekrastē. Konkursa norises vietas ģeogrāfiskās koordinātas ir iekodētas koncerta nosaukumā "Kamēr... 43.2141° N 27.9147° E". Aicinām ikvienu sajust veselīgi sportisku atmosfēru pirms atbildīgā starta un pavadīt koristus ceļā!

Programmā Pētera Vaska, Ērika Ešenvalda, Ādolfa Skultes, Alfrēda Kalniņa, Johannesa Brāmsa un Svena Dāvida Sandstrema diždarbi, kā arī konkursa obligātā programma.

Jauneklīga degsme apvienojumā ar augsti attīstītām vokālajām prasmēm un juteklisku muzikalitāti šodien raksturo jauniešu kori "Kamēr...". Šobrīd kora mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents ir Jurģis Cābulis. Kora otrais diriģents ir Patriks Kārlis Stepe, bet vokālie pedagogi ir Jolanta Strikaite-Lapiņa un Ansis Sauka. Kori 1990. gadā dibināja un līdz 2012. gadam vadīja diriģents Māris Sirmais; tā diriģents no 2012. līdz 2018. gadam bija Jānis Liepiņš un no 2018. līdz 2022. gadam - Aivis Greters.

Lietuvas kompānija atlikusi skaidu plātņu rūpnīcas būvniecību Jēkabpilī

Lietuvas kokapstrādes un mēbeļu ražošanas grupa VMG, kas pirms trim gadiem plānoja būvēt 190 miljonus eiro vērtu skaidu plātņu rūpnīcu Jēkabpilī, atlikusi šī projekta īstenošanu uz nenoteiktu laiku, trešdien vēsta Lietuvas biznesa ziņu portāls "Verslo ...

Šī epidēmija ir jāaptur

Veselības ministrija ir izstrādājusi Rīcības plānu liekā svara un aptaukošanās izplatības mazināšanai līdz 2029.gadam.

Latvija ir viena no tām valstīm, kurās pēc Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (turpmāk - OECD) datiem liekā svara un a...

Okupācijas muzeja dedzināšanas lietā aizturētā sieviete nav iesaistīta noziegumā

Latvijas Okupācijas muzeja dedzināšanas krimināllietā sākotnēji aizturētā sieviete tomēr nav bijusi iesaistīta noziegumā, turklāt patreiz iegūtā informācija neliecina, ka muzeja dedzināšanā būtu veikta Krievijas specdienestu uzdevumā, ziņo prokuratūrā....



Komentāri