lv
mzc7IIx4fwUiF7VeWXSLK2iyug8LBROXfINW5ixJ
4103309

Lietuvas kompānija atlikusi skaidu plātņu rūpnīcas būvniecību Jēkabpilī

Lietuvas kompānija atlikusi skaidu plātņu rūpnīcas būvniecību Jēkabpilī

Lietuvas kokapstrādes un mēbeļu ražošanas grupa VMG, kas pirms trim gadiem plānoja būvēt 190 miljonus eiro vērtu skaidu plātņu rūpnīcu Jēkabpilī, atlikusi šī projekta īstenošanu uz nenoteiktu laiku, trešdien vēsta Lietuvas biznesa ziņu portāls "Verslo žinios".

"Skaidu plātņu rūpnīcas projekts Jēkabpilī šobrīd ir apturēts, mēs analizējam turpmākās iespējas. Ņemot vērā notiekošos procesus, šodien ir pāragri sīkāk komentēt situāciju," portālam norādīja uzņēmumā VMG.

Pēc projekta partneru - mēbeļu ražošanas uzņēmumu "Freda" un "Freda II" - akcionāra Rima Varanauska teiktā, projekts Latvijā ir atlikts, līdz atdzīvosies ekonomika.

"Šobrīd ir pietiekami daudz plātņu, un projekts ir uz laiku apturēts," sacīja Varanausks.

2021.gadā VMG paziņoja, ka gadījumā, ja Jēkabpils rūpnīcas projektā iesaistītos privātie investori, VMG varētu to būvēt un kļūt par tās operatoru. VMG projekta īstenošanu apsprieda ar toreizējo Latvijas Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV).

Šī epidēmija ir jāaptur

Veselības ministrija ir izstrādājusi Rīcības plānu liekā svara un aptaukošanās izplatības mazināšanai līdz 2029.gadam.

Latvija ir viena no tām valstīm, kurās pēc Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (turpmāk - OECD) datiem liekā svara un a...

Okupācijas muzeja dedzināšanas lietā aizturētā sieviete nav iesaistīta noziegumā

Latvijas Okupācijas muzeja dedzināšanas krimināllietā sākotnēji aizturētā sieviete tomēr nav bijusi iesaistīta noziegumā, turklāt patreiz iegūtā informācija neliecina, ka muzeja dedzināšanā būtu veikta Krievijas specdienestu uzdevumā, ziņo prokuratūrā....

Sākusies biļešu tirdzniecība uz “Muzikālā banka 2024” finālšovu Daugavpilī

Vakar, 3. septembrī, sākusies biļešu tirdzniecība uz “Muzikālā banka 2024” finālšovu un ģenerālmēģinājumu Daugavpilī. Latvijas Radio 2 gada vērtīgākā popa un roka dziesma tiks noskaidrota 2025. gada 25. janvārī.



Komentāri