lv
bcg1unZ6C0CtVwWvwd3MudarxBnMp0Ex0yG0mm7T
4076026

Brīdina par krāpniecību veikalu ķēdes vārdā

Brīdina par krāpniecību veikalu ķēdes vārdā

Mazumtirgotāja SIA "Maxima Latvija" vārdā vietnē "Facebook" darbojas krāpnieki, informē uzņēmuma pārstāvji.

"Maxima Latvija" pārstāvji informē, ka ir fiksēti vairāki gadījumi, kad iedzīvotājiem "Facebook" apmeklējuma laikā parādās aicinājums piedalīties it kā "Maxima" veidotā aptaujā, lai saņemtu "Ariel" veļas mazgāšanas kapsulas. Šī ir krāpnieciska aktivitāte ar mērķi iegūt personas datus un finanšu līdzekļus par dāvanas saņemšanu.

Kompānijā norāda, ka "Maxima Latvija" nav saistīta ar šo aptauju, kā arī kompānija aicina nekādā gadījumā nesniegt personīgo informāciju, jo īpaši saistītu ar finanšu datiem.

"Maxima Latvija" ir vērsusies arī Latvijas Drošāka interneta centrā, kā arī plāno vērsties informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcijā "Cert.lv".

Uzņēmuma pārstāvji norāda, ka par akcijām, loterijām un citiem izdevīgiem piedāvājumiem tiek ziņots tikai oficiālajās "Maxima" vietnēs.

Valainis: Mazās bankas varētu neaplikt ar virspeļņas nodokli

Latvijas mazās bankas varētu neaplikt ar plānoto banku virspeļņas nodokli, trešdien "Indexo bankas" atklāšanas pasākumā sacīja ekonomikas ministrs Viktors Valainis (ZZS).

Ministrs uzsvēra, ka valdībai nav plāns ar virspeļņas nodokli sodīt bankas, bet pr...

Krievija grasās aizmuguriski tiesāt latviešu brīvprātīgo Jurašu par karošanu Ukrainas pusē
Krievijas varasiestādes ir izsludinājušas meklēšanā Latvijas pilsoni Juri Jurašu, kuru apsūdz par karošanu Ukrainas pusē. 49 gadus vecais Jurašs pēc Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā pievienojās brīvprātīgo vienībām, kas Ukrainai palīdz atvairīt...
Valdība sabalansē slodzes daļai pedagogu – būs vairāk laika ārpusstundu darbam
No šī gada 1. septembra sabalansēs slodzes profesionālās ievirzes un interešu izglītības skolotājiem, kā arī sporta treneriem, tā otrdien, 27. augustā, lēma valdībā. Ārpusstundu darbam šiem pedagogiem līdz šim paredzēja četras darba stundas, taču turpm...


Komentāri