lv
idPmstlZECtaBpFfHWxVfgKrlWyfrE8pCdTVb5P7
4075393

Valdība sabalansē slodzes daļai pedagogu – būs vairāk laika ārpusstundu darbam

Valdība sabalansē slodzes daļai pedagogu – būs vairāk laika ārpusstundu darbam
No šī gada 1. septembra sabalansēs slodzes profesionālās ievirzes un interešu izglītības skolotājiem, kā arī sporta treneriem, tā otrdien, 27. augustā, lēma valdībā. Ārpusstundu darbam šiem pedagogiem līdz šim paredzēja četras darba stundas, taču turpmāk gatavošanās darbiem atvēlēs par vienu stundu vairāk. Līdzšinējam slodzes sadalījumam iebilda Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrībā (LIZDA). Pārējo pedagogu slodzes plāno pielāgot, mainot algu finansēšanas kārtību.
Auto eksperts:  «Latvijā ļoti skatās uz to, cik liela ir automašīna» (+VIDEO)

Kāpēc tērēt kaudzi naudas par dārgu apvidnieku ar milzīgu akumulatoru, lai braukātu pa Rīgas centru pārdesmit kilometru dienā?

Vārdu "lēts" attiecībā uz automašīnām lieto ne tikai, lai raksturotu tās vērtību naudas izteiksmē. Tie var būt lēti apdares ma...

Plāno dronu lietošanā masveidā apmācīt valsts aizsardzības dienesta karavīrus

Nākotnē ir plānots masveidā mācīt valsts aizsardzības dienesta karavīriem lietot dronus, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Nacionālo bruņoto spēku Gaisa spēku mācību centra komandieris, majors Modris Kairišs.

Patlaban ir ek...

Latviešu piedzīvojumu komēdija «Banāns upē» izklaidēs skatītājus (+VIDEO)

Filmas tēma - kā izveidot attiecības ar mīļotā cilvēka pusaudžu bērniem - ir aktuāla un nereti arī traģikomiska.

No 12.septembra kinoteātros visā Latvijā būs skatāma jauna pašmāju piedzīvojumu komēdija "Banāns upē" - filma plašai skatītāju auditorijai. ...



Komentāri