lv
ebdzNfgm3Gogd83OPzeTvmWkY4j1qWVfwyJBNtjw
4073229

Rinkēvičs: Latvija atbalstīs Moldovu ceļā uz Eiropas Savienību

Rinkēvičs: Latvija atbalstīs Moldovu ceļā uz Eiropas Savienību
Moldova var paļauties uz Latvijas politisku un praktisku atbalstu tās ceļā uz Eiropas Savienību (ES), viesojoties Kišiņevā norādīja Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs. Dienā, kad valstī svin Neatkarības svētkus, to apciemoja Baltijas valstu prezidenti, lai paustu atbalstu Moldovas dalībai Eiropas valstu blokā un pārrunātu turpmāku sadarbību.
«Progresīvie» atvērti sarunām par atsevišķu AS deputātu uzņemšanu koalīcijā

Valdību veidojošā partija "Progresīvie" ir atvērta sarunām par atsevišķu "Apvienotā saraksta" (AS) deputātu uzņemšanu koalīcijā, sacīja partijas Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Andris Šuvajevs.

Politiķis pauda, ka "Progresīvie" vasarā nebija iesaistīti...

Ministrija: emocionālā un fiziskā vardarbība skolās ir plaši izplatīta problēma

Emocionālā un fiziskā vardarbība Latvijā ir plaši izplatīta problēma izglītības vidē, teikts Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) sagatavotajā informatīvajā ziņojumā, kuru otrdien izskatīs valdība.

Ziņojumā teikts, ka izglītības vidē vardarbīgas att...

Latvijā mežaudzēm konstatēti vētras postījumi 1400 hektāru platībā

Valsts meža dienests (VMD) 28.jūlija un 29.jūlija stipro lietavu un vēja brāzmu ietekmē līdz augusta izskaņai mežaudzēm konstatējis postījumus 1400 hektāru platībā, ar kopējo koksnes apmēru vismaz 165 000 kubikmetru, liecina dienesta publiskotā informā...



Komentāri