lv
VrnDgF9BXp69Gdu4I9ITcukfjYbJ5u8CeL9qyDfM
4041018

Sabiedriskie mediji kopā ar Ziedot.lv vienojas atbalsta akcijā Ukrainai

Sabiedriskie mediji kopā ar Ziedot.lv vienojas atbalsta akcijā Ukrainai

Sabiedriskie mediji kopā ar "Ziedot.lv" vienojušies atbalsta akcijā Ukrainai, aģentūrai LETA pavēstīja Latvijas Televīzijas pārstāve Ginta Martini.

Šajā laikā sabiedrisko mediju saturā ikdienas ziņu aktualitātes par Ukrainu papildinās īpašas intervijas un reportāžas no kara zonas, stāsti par ukraiņu ikdienu Ukrainā un šeit, Latvijā, kā arī emocionāli dziedātājas Džamalas un grupas "DakhaBrakha" koncertieraksti.

Ziedot iespējams, zvanot 90204113 (maksa par zvanu 5 eiro) vai tiešsaistē "ziedot.lv/ukrainai".

Visa saziedotā nauda tiks novirzīta Ukrainas atbalstam - ziedojumu sadalījumu organizēs "Ziedot.lv" kopā ar Ukrainas vēstniecību Latvijā, kas aicinājusi divas trešdaļas no saziedotajiem līdzekļiem novirzīt tieši Latvijā ražotu dronu iegādei, jo tie šobrīd frontē nepieciešami visakūtāk.

Atbalsta projekts ir aktīvs no šodienas, 19.augusta, līdz 8.septembrim.

Jelgavas novada domē atkal mēģinās ievēlēt priekšsēdētāju

Šodien plkst.13.30 notiks ārkārtas Jelgavas novada domes sēde, kurā domnieki atkal mēģinās vienoties par jauno domes priekšsēdētāju, aģentūru LETA informēja domē.

Novada pašvaldībā saņemts septiņu deputātu iesniegums ar aicinājumu sasaukt domes ārkārtas...

Dabas muzejs piedāvā ienirt Baltijas jūras dzīlēs (+VIDEO)

pašs eksemplārs izstādē ir delfīnu dzimtas zīdītāja - afalīnas - skelets.

Latvijas Nacionālajā dabas muzejā apskatāma izstāde par Baltijas jūras zemūdens ainavām un tajās sastopamo dzīvo organismu daudzveidību. Izstādi veido dziļjūras foto attēli un muz...

Līvānos uz laiku slēgta dzelzceļa pārbrauktuve, jāizmanto apbraucamais ceļš
No pirmdienas, 19. augusta, plkst. 09.00 līdz trešdienai, 21. augusta,  plkst. 20.00 Līvānos remontdarbu dēļ būs slēgta dzelzceļa pārbrauktuve uz reģionālā autoceļa Līvāni–Preiļi (P63). Apbraukšana pa Dzirnavu ielu Līvānos, autoceļš Līvāni–Steķi (V753)...


Komentāri