lv
nQGkvBiPUDVMxwOxpTS1Awi2TjGUtVSsotQSZuU3
4040694

Jelgavas novada domē atkal mēģinās ievēlēt priekšsēdētāju

Jelgavas novada domē atkal mēģinās ievēlēt priekšsēdētāju

Šodien plkst.13.30 notiks ārkārtas Jelgavas novada domes sēde, kurā domnieki atkal mēģinās vienoties par jauno domes priekšsēdētāju, aģentūru LETA informēja domē.

Novada pašvaldībā saņemts septiņu deputātu iesniegums ar aicinājumu sasaukt domes ārkārtas sēdi un skatīt jautājumu par Jelgavas novada domes priekšsēdētāja ievēlēšanu.

Iesnieguma autori ir trīs deputāti no Latvijas Zaļās partijas - Andris Ozoliņš, Jānis Kažotnieks un Ģirts Neija, Artūrs Semjonovs un Uldis Ainārs no "Jaunās vienotības", kā arī Pēteris Veļeckis un Jānis Počs no Latvijas Zemnieku savienības. Deputāti savu iesniegumu pamato ar ilgstošo pašvaldības darbu bez domes priekšsēdētāja, kas var rezultēties ar domes atlaišanu.

No deputātu paustā secināms, ka vienošanās par iespējamo kandidatūru mēra amatam joprojām nav panākta un, līdzīgi kā iepriekš, tiek minēti vairāki uzvārdi.

Jelgavas novada domē darbs jau vairāk nekā četrus mēnešus rit bez domes priekšsēdētāja pēc tam, kad 3.aprīlī no amata atkāpās Madars Lasmanis (LA), savukārt 10.jūlijā domes priekšsēdētāju ievēlēt neizdevās.

Lasmanis par atkāpšanos no amata paziņoja 3.aprīlī, aptuveni stundu pirms Jelgavas novada domes sēdes, kurā bija paredzēts skatīt septiņu deputātu pieprasījumu atbrīvot viņu no amata saistībā ar divdomīgu video, kurā bija redzams, kā Lasmanis, attālināti vadot domes Budžeta komisijas sēdi no automašīnas, pievēršas kādas sievietes kājām.

Dabas muzejs piedāvā ienirt Baltijas jūras dzīlēs (+VIDEO)

pašs eksemplārs izstādē ir delfīnu dzimtas zīdītāja - afalīnas - skelets.

Latvijas Nacionālajā dabas muzejā apskatāma izstāde par Baltijas jūras zemūdens ainavām un tajās sastopamo dzīvo organismu daudzveidību. Izstādi veido dziļjūras foto attēli un muz...

Līvānos uz laiku slēgta dzelzceļa pārbrauktuve, jāizmanto apbraucamais ceļš
No pirmdienas, 19. augusta, plkst. 09.00 līdz trešdienai, 21. augusta,  plkst. 20.00 Līvānos remontdarbu dēļ būs slēgta dzelzceļa pārbrauktuve uz reģionālā autoceļa Līvāni–Preiļi (P63). Apbraukšana pa Dzirnavu ielu Līvānos, autoceļš Līvāni–Steķi (V753)...
Izsludināts konkurss uz «Latvijas dzelzceļa» tehnisko projektu vadītāja amatu

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) izsludinājis konkursu uz tehnisko projektu vadītāja amatu, liecina LDz publiskotā informācija.

Atalgojums LDz tehnisko projektu vadītājam paredzēts no 2700 līdz 3000 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas.

Pieteikties uzņēmuma...



Komentāri