lv
iKKS1e5SDvQxSQh3ZmP1R48UWjsJ1MmnasF9bGkJ
4039064

Izsludināts konkurss uz «Latvijas dzelzceļa» tehnisko projektu vadītāja amatu

Izsludināts konkurss uz «Latvijas dzelzceļa» tehnisko projektu vadītāja amatu

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) izsludinājis konkursu uz tehnisko projektu vadītāja amatu, liecina LDz publiskotā informācija.

Atalgojums LDz tehnisko projektu vadītājam paredzēts no 2700 līdz 3000 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas.

Pieteikties uzņēmuma tehnisko projektu vadītāja amatam iespējams līdz šā gada 30.augustam.

Kandidātiem prasīta augstākā izglītība inženierzinātņu jomā, trīs gadu pieredze būvniecības projektu īstenošanā un nozares regulējošo normatīvu pārzināšana.

Tehnisko projektu vadītāja darba pienākumos būs vadīt un koordinēt projektu tehniskās dokumentācijas sagatavošanu, izvērtēt būvprojektos sniegto inženiertehnisko risinājumu atbilstību tehniskajām specifikācijām, pasūtītāja un normatīvo aktu prasībām, koordinēt iesaistīto pušu darbības projektēšanas un būvniecības stadijās, kā arī risināt ar būvniecības procesu saistītos jautājumus projektā un citi pienākumi.

ES līmenī tiek uzturēts «pelēkais saraksts» ar gaisa kuģiem

Neformāli Eiropas Savienības (ES) līmenī tiek uzturēts atsevišķs "pelēkais saraksts" ar gaisa kuģiem, par kuriem ir aizdomas, ka ar tiem tiek mēģināts apiet noteiktās sankcijas, izriet no Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavotā informatīvā ziņojuma par San...

Lokarno kinofestivālā godalgas saņēmusi Lietuvas un Latvijas kopražojuma filma

77. Lokarno starptautiskajā kinofestivālā divas konkursa godalgas piešķirtas Lietuvas un Latvijas kopražojuma filma "Sausi slīkstot" jeb "Seses", informē Nacionālais kino centrs.

Filmas režisors Laurīns Bareiša saņēma balvu par labāko režiju, bet četri...

Pļaviņš/Fokerots iekļūst Eiropas čempionāta finālā

Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots svētdien sasniedza finālu Nīderlandē notiekošajā Eiropas čempionātā pludmales volejbolā.

Pļaviņš/Fokerots, kuri ir izsēti ar 25.numuru, pusfināla spēlē ar rezultātu 2-0 (21:19, 21:19)...



Komentāri