lv
e1qBeVaMb1pBMd7LsW7EHGVMaSlax9QlyYje1yvK
4026328

Trešdien Latvijas robežu nav mēģinājis šķērsot neviens nelegālais migrants

Trešdien Latvijas robežu nav mēģinājis šķērsot neviens nelegālais migrants

Pēc ilgāka saspringuma perioda, kad Latvijas-Baltkrievijas robežu vidēji dienā mēģināja šķērsot līdz 30 nelegālajiem migrantiem, trešdien šādu mēģinājumu nav bijis, informēja robežsardze.

Kopumā šogad no robežas nelikumīgas šķērsošanas ir atturēts 3871 cilvēks, bet humānu apsvērumu dēļ Latvijā uzņemti 12 cilvēki.

Pērn rudenī vidēji dienā tika novērsti ap 100 cilvēku mēģinājumi iekļūt Latvijā, bet pēc tam vairākus mēnešus šis skaits bija būtiski sarucis un nedēļām ilgi netika konstatēts neviens mēģinājums nelikumīgi šķērsot robežu. Šogad 10.janvārī tika konstatēti šogad pirmie mēģinājumi nelegāli iekļūt Latvijā.

Palielinoties nelegālās imigrācijas spiedienam, no 13.marta līdz 12.septembrim atkal ir spēkā pastiprinātais robežapsardzības sistēmas darbības režīms Latvijas-Baltkrievijas pierobežā.

Valmierā un Strenčos tiks uzstādīti 4040 viedos skaitītājus (+VIDEO)

Vietējiem iedzīvotājiem tas ļaus saņemt vēl kvalitatīvāku pakalpojumu.

770 viedos ūdens skaitītājus Valmieras un Strenču iedzīvotājiem tiek uzstādīti pakāpeniski, nodrošinot datu pārraidi licencētā mobilajā lietu interneta tīklā un šo datu analīzi lietu...

Jūrmalas peldvietās ūdens temperatūra 16 grādi

Ceturtdien plkst.9 ūdens temperatūra Bulduros, Majoros un Kauguros bija 16 grādi, liecina Jūrmalas pludmales glābšanas dienesta informācija.

Trešdienas vakarā ūdens temperatūra Bulduros bija paaugstinājusies līdz 17 grādiem, bet Majoros un Kauguros - lī...

Sātīgi un kārdinoši latvju saimnieču ēdieni – populārāko recepšu izlase
Sātīgi, kārdinoši un ar lielu cieņu pret vietējiem produktiem – tādi ir ēdieni, ar kuriem astoņu sezonu garumā cienājušas Latvijas Televīzijas raidījuma "Īstās latvju saimnieces" dalībnieces. Jau septembrī raidījums atgriezīsies ēterā un LSM.lv, bet ti...


Komentāri