lv
oD8WmnbjWBqPUpCmv9ibZqEv7LcTjIHnRYZwyAiF
4026167

Jūrmalas peldvietās ūdens temperatūra 16 grādi

Jūrmalas peldvietās ūdens temperatūra 16 grādi

Ceturtdien plkst.9 ūdens temperatūra Bulduros, Majoros un Kauguros bija 16 grādi, liecina Jūrmalas pludmales glābšanas dienesta informācija.

Trešdienas vakarā ūdens temperatūra Bulduros bija paaugstinājusies līdz 17 grādiem, bet Majoros un Kauguros - līdz 19 grādiem.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem ūdens temperatūra jūrā Latvijas piekrastes lielākajā daļā ir 18..20 grādi, līdzīga temperatūra arī vairumā upju un ezeru.

Līdz nedēļas beigām saglabāsies silts laiks, bet debesis palaikam aizklās mākoņi un vietām īslaicīgi līs, prognozē sinoptiķi.

Sarūkot ozona daudzumam stratosfērā, saules ultravioletais starojums patlaban ir nedaudz lielāks nekā parasti augusta vidū, tādēļ jāievēro piesardzība, dienas vidū uzturoties saulē.

Sātīgi un kārdinoši latvju saimnieču ēdieni – populārāko recepšu izlase
Sātīgi, kārdinoši un ar lielu cieņu pret vietējiem produktiem – tādi ir ēdieni, ar kuriem astoņu sezonu garumā cienājušas Latvijas Televīzijas raidījuma "Īstās latvju saimnieces" dalībnieces. Jau septembrī raidījums atgriezīsies ēterā un LSM.lv, bet ti...
Vērmanes dārzā notiks laikmetīgā cirka un ielu mākslas festivāla pasākumi

Vērmanes dārzā, Rīgā, šodien no plkst.17 notiks starptautiskā laikmetīgā cirka un ielu mākslas festivāla "Re Rīga!" pasākumi, aģentūru LETA informēja Rīgas cirka pārstāve Zane Volkinšteine.

Paredzēts, ka no plkst.17 līdz 17.20 būs skatāmi Rīgas cirka sk...

Valsts policija pārbaudīs elektroskrejriteņu vadītājus

Skrejriteņu operators "Bolt" kopā ar Valsts policiju šodien organizēs pārbaudes pasākumus Rīgas centrā, lai nodrošinātu, ka elektrisko skrejriteņu lietotāji ievēro visus nepieciešamos ceļu satiksmes noteikumus, aģentūru LETA informēja "Bolt" pārstāvji....



Komentāri