lv
3ucaYeAaaDYrvQ3cv5VIbtOfAp8tS2VekcB4UM8t
3994681

Aglonas svētku laikā nodrošinās papildu autobusu un vilcienu reisus

Aglonas svētku laikā nodrošinās papildu autobusu un vilcienu reisus

Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētku laikā Aglonā no šī gada 13.augusta līdz 15.augustam nodrošinās papildu reģionālo autobusu un vilcienu reisus, informēja Autotransporta direkcijā (ATD).

Reģionālās nozīmes maršrutā Rīga-Preiļi no 13. līdz 15.augustam rīta reisus plkst.10.25 pagarinās līdz Algonai, bet atpakaļ no Aglonas autobuss izbrauks plkst.16.30.

Vienlaikus Aglonas dzelzceļa stacijā vilcienam pielāgos divus reģionālo autobusu reisus - 14.augustā no Preiļiem uz Aglonu autobuss izbrauks plkst.17.35 un apstāsies arī Aglonas stacijā, bet 15.augustā no Aglonas uz Preiļiem autobuss izbrauks plkst.15.50 un apstāsies arī Aglonas stacijā.

Tāpat 14.augustā plkst.20 būs norīkots autobusu reiss Preiļi-Aglonas stacija-Aglona, bet pēc svētkiem 15.augustā plkst.1 un plkst.1.05 būs nakts autobusu reisi Aglona-Aglonas stacija-Preiļi.

Savukārt dzelzceļa līnijā Rīga-Daugavpils svētku laikā nodrošinās divus papildu vilcienu reisus. 14.augustā svētku apmeklētāji no Rīgas uz Aglonu varēs izbraukt plkst.14.18, bet 15.augustā no Aglonas uz Rīgu plkst.16.31.

Jau ziņots, ka svētceļnieki un ticīgie Aglonā tiks gaidīti jau no 11.augusta, taču, lielākoties svētceļnieku grupas svētvietu sasniegs 12.-14.augustā.

11.augustā Aglonas bazilikā paredzēta slimniekiem veltīta diena, 12.augustā - ģimenēm veltīta diena, 13.augustā - mieram veltīta diena, bet 14.augustā - Svētā Meinarda, bīskapa un Latvijas otrā aizbildņa piemiņas diena, liecina informācija Aglonas bazilikas mājaslapā.

Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētku galvenais dievkalpojums Aglonā notiks 15.augustā.

Rīgas lidostā sagaidīta 3x3 basketbola izlase

Šodien Rīgas lidostā draudzīgā gaisotnē tika sagaidīta Latvijas vīriešu 3x3 basketbola izlase, kas Parīzes olimpiskajās spēlēs ieņēma ceturto vietu.

Pēc tam izlase dosies pa Kalnciema ielu, pāri Vanšu tiltam, gar Brīvības pieminekli un maršrutu noslēgs ...

Jau pirmajā mēnesī ir ievērojams pensiju 2. līmeņa aktivitātes pieaugums

1. jūlijā stājās spēkā grozījumi Valsts fondēto pensiju likumā.

1. jūlijā stājās spēkā grozījumi Valsts fondēto pensiju likumā, kas paredz, ka Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA) reizi ceturksnī informē līdzekļu pārvaldītājus par tiem pensiju...

Sietiņa olimpiskās spēles noslēdz 15.vietā; Mūze-Sirmā finišē 17.pozīcijā

Latvijas šķēpmetēja Anete Sietiņa trešdien Parīzes olimpiskajās spēlēs ierindojās 15.vietā, bet Līna Mūze-Sirmā ieņēma 17.pozīciju.

Mūze-Sirmā startēja startēja pirmajā kvalifikācijas grupā, kurā ar rezultātu 60,30 centimetri bija sestā 16 šķēpmetēju ko...



Komentāri