lv
IUPM8ckJk8t73RAXPua3IzPKnV345nGubqhYwjRk
3994496

Rīgas lidostā sagaidīta 3x3 basketbola izlase

Rīgas lidostā sagaidīta 3x3 basketbola izlase

Šodien Rīgas lidostā draudzīgā gaisotnē tika sagaidīta Latvijas vīriešu 3x3 basketbola izlase, kas Parīzes olimpiskajās spēlēs ieņēma ceturto vietu.

Pēc tam izlase dosies pa Kalnciema ielu, pāri Vanšu tiltam, gar Brīvības pieminekli un maršrutu noslēgs pie Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biroja Grostonas ielā 6b.

Jau ziņots, ka Latvijas 3x3 basketbolisti Nauris Miezis, Kārlis Lasmanis, Francis Lācis un Zigmārs Raimo pirmdien cieta zaudējumu Parīzes olimpisko spēļu sacensību cīņā par bronzas medaļām, ar rezultātu 14:21 piekāpjoties Lietuvai. Pamatturnīrā latvieši uzvarēja visos septiņos mačos, bet cieta neveiksmes pusfinālā un bronzas spēlē.

Pirms trīs gadiem Miezis un Lasmanis kopā ar Edgaru Krūmiņu un Agni Čavaru kļuva par olimpiskajiem čempioniem.

Jau pirmajā mēnesī ir ievērojams pensiju 2. līmeņa aktivitātes pieaugums

1. jūlijā stājās spēkā grozījumi Valsts fondēto pensiju likumā.

1. jūlijā stājās spēkā grozījumi Valsts fondēto pensiju likumā, kas paredz, ka Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA) reizi ceturksnī informē līdzekļu pārvaldītājus par tiem pensiju...

Sietiņa olimpiskās spēles noslēdz 15.vietā; Mūze-Sirmā finišē 17.pozīcijā

Latvijas šķēpmetēja Anete Sietiņa trešdien Parīzes olimpiskajās spēlēs ierindojās 15.vietā, bet Līna Mūze-Sirmā ieņēma 17.pozīciju.

Mūze-Sirmā startēja startēja pirmajā kvalifikācijas grupā, kurā ar rezultātu 60,30 centimetri bija sestā 16 šķēpmetēju ko...

Tas viss bija tik emocionāli. BMX riteņbraucēja Stūriška atskatās uz debiju olimpiādē
Latvijas BMX riteņbraucēja Veronika Monika Stūriška, viesojoties Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Rīta Panorāma", savu olimpisko debiju raksturoja kā emocionālu.


Komentāri