lv
bshTlhYeuEagOewTrc41vmxLn2mwBkwnv6Qeg8l2
3968661

Regbijs ir īstu vīriešu sports: aicina Valmieras komanda (+VIDEO)

Regbijs ir īstu vīriešu sports: aicina Valmieras komanda (+VIDEO)

Intensīvāka treniņu programma mijās ar spēļu video analīzēm.

Pēc nelielas pauzes regbija klubs "Fēnikss" turpina cīņu par Latvijas čempionāta medaļām. 3.augustā plkst 12:00 Brenguļu sporta centrā "Kaimiņi" Valmieras klubs uzņems regbija klubu "Eži", ar kuriem mērosies spēkiem ceturtdaļfināla spēlē par iekļūšanu pusfinālā.

"Šosezon ar "Ežiem" jau esam tikušies, - ziņo Valmieras regbisti, -Diemžēl nācās atzīt Rīgas kluba pārākumu ar 19:15. Esam apņēmības pilni neļaut pretiniekiem mums atņemt iespēju cīnīties par medaļām. Spēlei gatavojamies visu vasaras pārtraukuma laiku, esam aizvadījuši treniņnometni, kur intensīvāka treniņu programma mijās ar spēļu video analīzēm, kā arī turpinām treniņus ikdienā.

Kā ierasts šajā sezonā, spēles laikā jaunākie "Fēniksa" atbalstītāji un draugi varēs izklaidēties uz piepūšamajām atrakcijām. Ceram uz lielu Valmieras novada iedzīvotāju un viesu atbalstu tribīnēs.

Vērts piebilst, ka turpmākie 2 mēneši būs piepildīti ar spēlēm, jo Latvijas čempionāta izslēgšanas spēles mīsies ar Baltijas čempionāta spēlēm. Cīņu šajā čempionātā uzsāksim 10.augustā Brenguļos pret Lietuvas klubu "Perkūnas" no Pluņģes.

Regbija kluba Fēnikss treniņi notiek pirmdienās, trešdienās, piektdienās. Ikviens, kas vēlas izmēģināt spēkus šajā sporta veidā vai regulāri izkustēties atbalstošā vidē, tad droši sazinies ar mums!"

Apdrošinātāji ievieš krīzes konsultatīvo telefonu

Telefons darbosies darba dienās no 9:00 - 20:00 un pa to būs iespējams saņemt konsultācijas, kā

rīkoties, ja iestājies apdrošināšanas gadījums kustamajam vai nekustamajam īpašumam nesenās

vētras un plūdu izraisīto seku dēļ.

Reaģējot uz nedēļas sākumā no...

Un patērētāju tiesību aizsardzības centrs ir pieslēdzies

Reaģējot uz informāciju par iespējamām apdrošināšanas izmaksu problēmām PTAC sazinājies ar Latvijas Apdrošinātāju asociāciju un norādīja, ka nav pieļaujams, ka tiek atteikta atlīdzības izmaksa gadījumos, kad noteikti riski un to interpretācija ir nepie...

Aptauja:«Karš starp Krieviju un NATO tuvāko gadu laikā ir neizbēgams»

15% respondentu apsver iespējas pārcelties uz dzīvi uz citu valsti, jo baidās no Krievijas draudiem Latvijai.

Trešdaļa jeb 36% Latvijas iedzīvotāju Latvijā jūtas droši, jo Latviju sargā dalība NATO aliansē, liecina SIA "Rait Custom Research Baltic" veik...



Komentāri