lv
LX8ITDAg0k20SvLx7Rqv6tzVY73tyeyYuMNuhBCk
3852518

Ceturtdien vairāk nokrišņu būs austrumu novados

Ceturtdien vairāk nokrišņu būs austrumu novados

Ceturtdien daudzviet Vidzemē, Latgalē un Sēlijā gaidāms apmācies un lietains laiks, prognozē sinoptiķi.

Nakts paies bez būtiskiem nokrišņiem. No rīta un dienā daudzviet Latvijas austrumu pusē, sākot no dienvidiem, gaidāms lietus, vietām līs stipri. Valsts rietumu pusē uzspīdēs saule un tikai dažviet īslaicīgi līs.

Pūtīs lēns mainīga virziena vējš, Kurzemē gaidāms lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +10..+15 grādiem, dienā tā nepārsniegs +16..+22 grādus.

Rīgā ceturtdien būs daudz mākoņu, bet nav gaidāmi nokrišņi. Pūtīs lēns dienvidrietumu vējš, to nomainīs dienvidaustrumu vējš. Naktī gaiss atdzisīs līdz +13 grādiem, dienā temperatūra svārstīsies ap +20 grādiem.

Šogad Latvijā graudaugu raža varētu būt lielāka nekā pērn

Šogad Latvijā graudaugu raža varētu būt lielāka nekā pērn, prognozē Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC).

Vienlaikus LLKC atzīmē, ka būtisku ietekmi uz ražas potenciālu šogad ir atstājis atšķirīgais siltuma un mitruma nodrošinājums re...

LNB datu centra darbības traucējumi nav saistīti ar kiberuzbrukumu

Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) datu centra darbības traucējumi nav saistīti ar kiberuzbrukumu, bet gan ar neplānoti pieaugušo skaitļošanas, tīkla un glabāšanas jaudu, informē LNB pārstāve Ieva Gundare.

Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu ...

Evika Siliņa tikās ar ASV Kongresa pārstāvju palātas delegāciju

ASV kongresmeņu delegāciju vada Apropriāciju komitejas vadītājs Toms Kouls, un vizītē ieradušies arī kongresmeņi Mario Diazs-Balarts (Mario Diaz-Balart), Čaks Fleišmans (Chuck Fleischmann), Čaks Edvardss (Chuck Edwards) un Džeiks Elzijs (Jake Ellzey). ...



Komentāri